@Zeintar až dnes jsem se dostal na fórum, takže o ničem nevím.
Vyjádřím se k tomu moje fotky z Al jsou za prvé dělané z blender generátoru.
Vždy mi to zabere 2-4 hodiny než mi to vygeneruje minimálně podobný obličej jako mám ve hře.
Následně fotku z AL jeste vezmu do paintu na svetlo a kontrast.
proč využívám AL
pro tento úkol jsem se rozhodl opět znovu stáhnout blender a ukázat vám proč je nedělám přes něj

já v blenderu jsem dřív dělal dokud jsem svůj komp neprodal.
Nikdo fotku jen tak zadarmo neuděla a bud za ní chce kredity nebo IC money.
Mít počítač který zvladne minimálně zapnout Blender dělám si to sám.

Tuto fotku jsem já nevytvářel vytvářela ji osoba kterou jsem zaplatil IC penězma.
Jak funguje muj AL který jsem našel napíšete co chcete zakončíte to GTA:SA tím vaše postava nebude vypadat jako by se fotila irl
Dáme tedy že Moje postava bude stát v zimním oblečeni na lavičce v zasneženem parku
https://imgur.com/a/0zjPosH
Neni to lehké když AL neposlouchá a je to bezmozek.
Co mě ale štve jsou hrači co postnou příspěvek 20x denně a když neco omylem ho smáznuly, ne nikdo omylem nesmázne fotku na irisu spíš omylem postneš slovo ktere si chtel dat do vyhledávače.
Souhlasim s pravidly které navrhoval Pavel
Ja postuji příspěvek jedenkrát. a nedej bože kdybych ho omylem postnul. Nic se nestane a hodíme si timeout na iris :) třeba 1x za 48 hodin jeden příspěvek.
[user:4196] až dnes jsem se dostal na fórum, takže o ničem nevím.
Vyjádřím se k tomu moje fotky z Al jsou za prvé dělané z blender generátoru.
Vždy mi to zabere 2-4 hodiny než mi to vygeneruje minimálně podobný obličej jako mám ve hře.
Následně fotku z AL jeste vezmu do paintu na svetlo a kontrast.
proč využívám AL
pro tento úkol jsem se rozhodl opět znovu stáhnout blender a ukázat vám proč je nedělám přes něj

já v blenderu jsem dřív dělal dokud jsem svůj komp neprodal.
Nikdo fotku jen tak zadarmo neuděla a bud za ní chce kredity nebo IC money.
Mít počítač který zvladne minimálně zapnout Blender dělám si to sám.

Tuto fotku jsem já nevytvářel vytvářela ji osoba kterou jsem zaplatil IC penězma.
Jak funguje muj AL který jsem našel napíšete co chcete zakončíte to GTA:SA tím vaše postava nebude vypadat jako by se fotila irl
Dáme tedy že Moje postava bude stát v zimním oblečeni na lavičce v zasneženem parku
https://imgur.com/a/0zjPosH
Neni to lehké když AL neposlouchá a je to bezmozek.
Co mě ale štve jsou hrači co postnou příspěvek 20x denně a když neco omylem ho smáznuly, ne nikdo omylem nesmázne fotku na irisu spíš omylem postneš slovo ktere si chtel dat do vyhledávače.
Souhlasim s pravidly které navrhoval Pavel
Ja postuji příspěvek jedenkrát. a nedej bože kdybych ho omylem postnul. Nic se nestane a hodíme si timeout na iris :) třeba 1x za 48 hodin jeden příspěvek.