Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Několik návrhů které by se mohli hodit.


KitzuInu

Hráč

34
13.1.2024 19:29

- Zdravím hráče, hráčky a admin team. Jak už víme skimo máme všichni rádi, a rádi by jsme přidávali nové věci. Tak jsem tu pro vás vytvořil pár návrhů které by jste jako komunita mohla posoudit.

1. Vleky k vozidlům.

- Na pár nejmenovaných serverech jak českých tak i zahraničních jsem viděl hráče používat za vozidly takzvané vleky. Myslím si že by to na skimu přineslo nové možnosti kterých by se dalo nádherně využít. Pár typů jsem našel i v praxi na youtube, takže vám sem samozřejmě přiložím i odkaz kde se můžete podívat jak by to mohlo případně fungovat.

1. Karavan

- Ano, v klasickém GTA:SA můžeme najít karavan pod názvem Journey. Myslím si že samotný tento karavan by se mohl přidat k volnému prodeji nebo jako nějaký special, jakož je na serveru třeba Silverado.

Journey

- Ale v tomto bodu nejde o tento karavan, ale o přívěs který by se dal zapojit za nějaké SUV či obdobné vozidlo. Ve videu ZDE se můžete podívat jak by případný karavanový přívěs mohl vypadat společně s nějakými funkcemi.

2. Přívěs pro pracovní využití.

- Klasický přívěs pro přepravu materiálů či obdobných věcí, neboli lajdsky nazváno další inventář k vozidlu. Daný valník by vypadal jako na obrázku níže, ale s tím že by se připojil za vozidlo, a mohli se do něj ukládat věci. ZDE je názorný příklad.

Valník

3. Generátorový přívěs.

- Tento přívěs bych spíše bral jakožto věc která by se mohla používat například při RP opravě silnic či stavebnických pracích.

2. Better marihuana farming update.

- Jak už je na serveru známo, máme skleníky které můžeme využít jakkoliv dle své potřeby. Víme také že se dá pěstovat marihuana ve skleníkách. Ale co kdyby jsme k tomu přidali že by se samotná marihuana mohla pěstovat i někde jinde než pouze ve sklenících. A to TÍMTO menším updatem který by mohl přinést mnoha plus a mnoha mínus na serveru. Mohlo by býti také více modelů marihuany a případné propriety spojené s marihuanou ( jakož jsou například; Drtička, papírky, bongo, šlukovačka, tabák, filtry aj. ).

3. Nový weapon system.

- Všichni na serveru jsme obeznámeni se zbraněmi který se na skimu nacházejí. Našel jsem možnost jak by jsme mohli tento zastaralý systém zbraní pozměnit, a to tím že by se pomocí tohoto "systému" přidali nové zbraně, a společně se zbraněmi také i možnosti si dané zbraně upravit ( pro příklad; kolimátory, gripy, tlumiče, flashhidery, flashlighty, lasery aj.) A to TÍMTO a TÍMTO systémem který jsem našel.

4. Better mechanic a tuning update.

- Víme že na serveru už máme funkční tuning a mechanic update. Chtěl by tyto dva moduly oživit a přidat jím více RP aby se hráči neozývali jen kvůli přebarvení, tintu, tuningu a jiných. Ale aby se dal také měnit provozní kapaliny vozidla, výška či stance vozidla. A to pomocí TÍMTO , TÍMTO a TÍMHLE.


-Doufám že se vám mé návrhy případně zalíbily a doufám že se k těmto návrhům jako komunita vyjádříte.

S pozdravem příjemného dne;

KitzuInu

sefre

Hráč

27
14.1.2024 13:21, naposledy upraveno 14.1.2024 13:23 uživatelem sefre

Předchozí návrh na obytný vůz zde

co se ostatních návrhů týče, tak souhlasím, dle mého by to opět přispělo k RP😇

Hwery

Hráč

22
22.1.2024 14:18

Tak nevím co na to @Rataj ale já souhlasím 

22.1.2024 14:29

konečně někdo!!! Souhlasím. Nový weapon system by byl super.

 

Ceboy

Hráč

17
22.1.2024 18:55

Souhlas! Jsem jednoznačně PRO!

MarkasLTP

Hráč

12
5.2.2024 10:20

Dobrý nápad


Powered by LeoSight IFS
LT~100

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024