Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o vysvětlení banu


neznamy#13562

Smazaný účet

2
13.1.2024 20:46

 Dobrý večer, dnes jsem obdržel ban na 30 dní z důvodu: Kompletní failRP celé postavy - po neúspěchu v PSA prakticky okamžitý přechod na ilegální RP. od TM @Dzardys Žádám si tedy o vysvětlení banu, jelikož nechápu moc důvod banu.

13.1.2024 21:01

Tvá postava je lorově pozitivní, ovšem tak se můžeme dočíst i v tvém loru, který sis musel při jejím založení a přihlášení do policie založit.

Jméno a příjmení: George Grayson
Datum narození: (01.01.1993)
Adresa: (San Andreas)
Kontaktní údaje: (772289)
Jmenuji se George Grayson, je mi 31 let a vystudoval jsem Vysokou školu bezpečnostních studií, specializující se na Bezpečnostní studia. Během studia jsem se hlouběji zabýval analýzou moderních hrozeb a strategiemi pro zvyšování bezpečnosti ve veřejných prostorech, což se odráží i v mé diplomové práci.

Mám výrazné analytické dovednosti, které mi umožňují objektivně posuzovat různé situace a rozhodovat na základě důkazů. Rovněž se pyšním schopností efektivní komunikace s kolegy i veřejností a mám zkušenosti s prací v týmu, kde jsem přispíval k řešení problémů a společným projektům.

Mimo mé akademické pozadí jsem se aktivně zapojoval do dobrovolnických aktivit, které se zaměřují na zvýšení povědomí veřejnosti o otázkách bezpečnosti. Rovněž jsem se účastnil seminářů a workshopů, abych byl v obraze s nejnovějšími trendy v oblasti bezpečnosti.

Máme za sebou tedy studium vysoké školy v bezpečnostním oboru, které vyžaduje houževnatost pro konání dobra, převelice výbornou psychickou kondici a vůbec být zkrátka takový ten dobrák.

Ty jsi byl dobrák zhruba do doby, než jsi nebyl schopen splnit vstupní test do PSA, na jehož odpovědi ses ještě k tomu ptal jiných hráčů v soukromých zprávách na Discordu. Co nastalo poté?

Náš milý bezpečák si dva dny po vyhazovu zaopatřil nelegálně drženou střelnou zbraň. Jo, budiž, ony ty zbrojáky přecejenom nejsou snadný, to asi ještě dokážu pochopit.

Jak říkám, neviděl bych v tom asi takový problém. Kdybys pak následně pár hodin poté nešel vozit nelegální polotovar.

A to nebyl jediný přesun těch beden.

No a co nastává dnes? Střílíme po lidech?

Takovou třešničkou na dortu je, že v aktuální chvíli jsi členem ilegální frakce. Tři dny poté, co jsi ještě byl zaměstnán v Policii San Andreas.

Vzhledem k tomu, že současně vycházím i z informací, které jsi nám sám o sobě veřejně uvedl, tedy například, že

tak moc dobře zjevně disponuješ dostatečnou empatií k tomu, abys věděl, jak nastavené myšlení takový policista má.


Zde máš své vysvětlení, já nyní žádám o vysvětlení tvých myšlenkových pochodů k tomuto momentu, jelikož nejsem jediný, koho udivuje, že postava studující a prosazující dobro 31 let svého života zahodí vše za dva dny, kdy se najednou otáčí a škodí svému okolí.

13.1.2024 21:10
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
13.1.2024 21:19

Na mě opravdu nechoď s IC věcí, já chci doložit vhodné RP důvody k tomu, že se z tvé postavy za dva dny stal nový člověk. Pokud to zkrátka nemáš čím doložit a nedokážeš obhájit skutečnost, že tvá postava aktuálně absolutně rozporuje poměru lorově vykonaných let v dobru ku obratu o 180°, nemáme se nadále o čem bavit a tu postavu už do ilegálu zkrátka nevpustíš, nebudeš-li k tomu mít nějaké podložitelné důvody. V aktuální chvíli to pouze vypadá tak, že ses rozhodl zčistajasna sám od sebe a nic víc se k tomu neváže. Mýlím-li se, zde máš svůj prostor mi to omlátit o hlavu, pokud ale hodláš do diskuze přispívat odbobným tvrzením jako před chvílí, je asi zbytné to tu nechávat nějak dlouhodobě odemčené a nedořešené.

HERBIE

VIP

29
14.1.2024 09:43, naposledy upraveno 14.1.2024 09:50 uživatelem HERBIE

Ahoj ,snad dostanu warn za nadbytečné vyjadřovaní ,ale od kdy je LYOG illegalní frakce? @Dzardys

to bys musel jmenovat plno frakcí ,kde jsou členové s nedovoleným ozbrojováním .

Jen to byl takový menší dotaz.

14.1.2024 09:45, odstraněno 14.1.2024 09:45 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Develon

Hráč

40
14.1.2024 10:38, naposledy upraveno 14.1.2024 10:38 uživatelem Develon

Dobře , tady si dovolím tě opravit , Já tam s vozidlem LYOGU opravdu byl , ale taky jsem byl zaparkovanej na parkovišti v doherty kousek od sídla Blueride , kde jste okolo mě projeli v tmavém raptoru , tmavém merglu a šedé audi, Vesměs nic se nedělo ,a nic by se nedělo kdyby vás nenapadlo přijet a pokusit se mě zablokovat , to už moje postava brala jako útok , ze sevření se dostala dřív než jste mě stačili zamknout , a při odjezdu kolenem bouchnula do SOS tlačítka. Jelikož SOS tlačítka jsou napojené na více frakcí , tak je jen logické to že mi někdo na pomoc přijede. V tu chvíli já osobně hrál o čas , nesnažil sem se vám ujet úplně , chtěl jsem at o mě pořád víte , protože jsem věděl že jako Kinda Muffíci nebudete chtít pustit svojí oběť. Svoje mám z nelegálu taky za sebou takže odhadnu jak přemejšlíte , a ne v ničem jste mě nepřekvapili. Každopádně dle vysílačky a sledovacích zařízení jsem viděl že několik vozidel se blíží do SF , a taky jsem věděl že helikoptéra je už taky poblíž, a další vozidla na cestě. V tu chvíli se hra trošku změnila, a já se opět postavil na parkoviště , kam přijel člověk v raptoru, o ulici vedle už jel náš skyline , a já věděl že ted mužu nahnat já tebe. To že ses mi snažil ujet pominu , je opravdu mizernej řidič , SF dává tolik možností zmizet,  a nedařilo se , tak jste mě nahnali k tunelu vedoucí ze SF na Junniper Hollow , kde opravdu stálo jedno vaše auto a kropilo mi do boku. v tu chvíli jsem vašeho raptora nechal a projel tunelem do bezpečí. Tam jsem chvíli čekal , a hodnotil situaci , následně jsem viděl že všechny naše vozidla jsou blízko ,a policie nejspíš nebude daleko. Nemohli jsme vás přece pustit ujet , proto jsem se rozjel z úmyslem znemožnit další jízdu tomu raptorovi . Narazil jsem do lehčí části (korby v oblasti zadního pravého kola). Raptor odletěl i s řidičem , řidič vystoupil , a místo jakéhokoliv pokusu o RP mě prostě vykropil. To jest celé z mé strany.

 

14.1.2024 12:10, naposledy upraveno 14.1.2024 12:11 uživatelem kormoo

Ahoj - @HERBIE

Ne, Dzardys tím doopravdy nechtěl říct že LYOG patří mezi ilegální frakce, rozebereme si to dole.

Zde vidíš v jakých je hráč frakcích, konkrétně se jedná o "LYOG" a druhou frakci která nese zkratku "CS", na dalším screenu který je z MDC chtěl poukázat na to že se nám v MDC frakce "CS" nezobrazuje, tím pádem disponuje gang modulem a jedná se o ilegální frakci.

kormoo✌️

14.1.2024 13:39

Takže celý motiv aféry je, že tvá postava je hloupá a nesplnila vstupní test a proto se za dva dny změnila a začala střílet po lidech. Nic ovlivňujícího psychiku, s neúspěchem se během školních let musela setkat jistě víckrát, přesto se jí povedlo dostudovat. Zlom bezdůvodně přijde až nyní.

Na této postavě se už ilegálnímu RP prosím vyhni, pokud jej chceš provozovat, deleguj si k tomu postavu. Neočekávám od tebe dlouhodobý vývoj postavy, když sám unáváš, že se stalo prakticky hned.


Powered by LeoSight IFS
LT~77