Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu/unban


fatdog4561

Hráč

3
14.1.2024 14:49

Ahoj AT, omlouvám se že ruším.

Dnes jsem obdržel ban na 8 dní za pravidlo č.36. Údajně jsem měl něco vytáhnout ze sanitky a dát si to do osobního vlastnictví.

Při rp akci saniťačka strašně zdržovala a já se ingame nudil tak jsem si projížděl inv sanity a zkoušel vytáhnout houkačky a sirény (xd já vím blbej nápad), nicméně jsem nejspíš vytáhl i nějakej další item, který mi nebyl ani sdělen a měl si ho dát do auta.

Po rp akci jsem se vrátil pro svoje auto a jelikož jsem měl tušení že jsem ho nechal odemčený tak jsem si projížděl inv jestli mám vše a zároveň si dělal pořádek ve vlastním inv.. Avšak proti trestu nemám žádné důkazy a při nejhorším přejímám plnou odpovědnost. Jen mi 8 dní přijde dost dlouhá doba. Bylo by super dostat unban, ale byla by to dost naivní a hloupá žádost... Proto bych Vás rád požádal aspoň o zkrácení trestu. 

Děkuji mockrát za odpověď.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~13

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo