Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

hra mi spadla


mikihoskolka

Hráč

2
14.1.2024 16:48

jednonuše mi spadla hra když sem naboural, zkoušel jsem se připojit zpátky po resetu compu protože se mi celej comp freezenul pripojim se a mám ban za nonRP injures a power gameing pomoc prosím.

14.1.2024 17:13, naposledy upraveno 14.1.2024 17:27 uživatelem kocvin

Ahoj, k porušení pravidel ze tvé strany došlo tak hodinu předtím než ti to spadlo. Že si mezitím naboural znovu, ještě před pádem hry ani nevím a pokud to probíhalo jako tvá předchozí nehoda, tak je to jen dobře.  

Když nabouráš motorkou do zdi a upadneš do bezvědomí, je potřeba RPit injures, neboli zranění, které tvá postava utrpěla. Ty si v té chvíli neRPil nic, navíc si ještě v bezvědomí podával hráči vedle sebe lékarničku. Ten když tě healnul, tak si nasedl a odjel. Příště se prosím takovému jednání vyvaruj a podobné situace řeš v souladu s pravidly serveru. 

Pokud nevíš jak se takové injures RPí, není nic jednoduššího, než požádat v /hc o jejich doučení, naši helpeři se ti budou milerádi věnovat. 


Powered by LeoSight IFS
LT~22