Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban na vic bez duvodu mi ho dat


Radyyym

Hráč

28
15.1.2024 07:11

Zdravím,

zajímá mě za co mi byl ban prodloužen když jsem na žadnej IC fórum nic neodepisoval nebo psal, pokud to je stvořené tím že jsem dal na něco smajlík, tak je to docela hovadina dal jsem jen jeden smajlík, a boom mam ban na dej přijde mi to za jeden pitoméj smajlík hodně. Dobře to NonRP injures, okey to chápu, ale to že dostanu za smajlík další bán je za mě pitomost.

No nic já s tím nic neudělám uvidím jak se mi vyjádři pan @kocvin.

S krásným dnem se mějte. Radyyym

Nexoys

Hráč

20
15.1.2024 07:39

Dúfam že opäť nedostanem nadbytočné, v dôvode banu si mal napísané na IC Discord čož ak si v niejake frakcii a pisal si do IC sekcie na discorde tak máš dovod..

15.1.2024 11:14, naposledy upraveno 15.1.2024 12:09 uživatelem kocvin

Ahoj, trest si obdržel včera před obědem. 

Spoiler

 

A před pátou hodinou si vesele řešil IC záležitosti na frakčním discordu. 

Spoiler

 

I když tvůj text úplně nesplňuje formát žádosti o unban, zbytek trestu ti prominu a touto chvílí se už budeš moct připojit do hry. Nejedná se o závažné porušení pravidel a jsem přesvědčen, že nebylo vědomé, spíš sis to prostě neuvědomil. No, na příště už budeš vědět. 


Powered by LeoSight IFS
LT~35