Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban či zkrácení


Matbrok

Hráč

113
16.1.2024 00:32

Ahojda @Dzardys, koukal jsem na ty opravy do logu a přesně vím o co šlo. Bylo to u mě v garáži u aut, která se ničí jejich spawnem při vstupu do garáže, taky se mi tam stáva, že se samovolně posouvají apod. Děje se to všem hráčům, tak jsem to nijak nechtěl erpit ale také jsem  nechtěl kvůli pár tisícům zatěžovat reporty, je to dobugované . Přiznávám, je to moje částečně i moje chyba, má se vše erpit, Pokud by si byl tak hodný a zkrátil mi ban nebo dal unban budu velmi rád, je to věc za kterou sám úplně moc nemůžu. Díky.

ScruffyXd

Hráč

24
16.1.2024 00:42

No,s tímhle sem se setkával dost často, ostatně to byl jeden z důvodu proč sem prodal velkou garáž,a mám radši 2 malé... V těch velkých to prostě blbne,auta jakoby padají že vzduchu na zem,a ruku na srdce hlídat ručku když má někdo 20 aut a víc,je prostě náročný,a lidi zapomínaj. Já sem v takových situacích čekal na reporty taky XX. Nejhorší je když už člověk má třeba nějakej podanej. Ostatně,těch pár ic peněz mě nikdy v oprávně ani tak nezabilo. Ale děje se to no.

KitzuInu

Hráč

34
16.1.2024 00:46

Ahoj, doufám že nedostanu upozornění za nadměrné vyjadřování, ale v pár garážích se opravdu stává že se vozidla posouvají či se samovolně ničí. Také jsem se v minulosti setkal s tímto problémem a musel jsem ho řešit sám abych nezatěžoval A-Team. Takže jsem kolikrát musel RPit opravu vozidel. Samozřejmostí je že když okolo tebe není nikdo tak si to prostě opravíš v té dané garáži a jedeš.

16.1.2024 00:53

Zdravím všechny hráče a Adminy, pokud čtou tuhle zprávu.

chtěl bych jen dodat, že se mi ten problém stává taky, není to jen v mé garáži, ale i v ostatních. 

Myslím si, že Matbrok sice dostal ban za NonRP opravy vozidel, ale teoreticky za to nemůže, nebo-li spíše netuším, jak to vše bylo, ale chtěl jsem hlavně dodat, že tím víc aut v garáži se nacházejí, tím víc se bugují, jsou zničeny, nebo-li se taky často bugují do zdi.

Taky jsem dostal ban za NonRP opravy vozidel, ale né za to, že by se mi auta bugovali takovým způsobem, že se mi museli ničit či něco na ten způsob. Tím jsem dodal jen své a doufám, že nebudu za to nějak upozorněn za nadměrné vyjadřování.

Přeji hezký večer a poklidné hraní.

16.1.2024 15:01

Ahoj, na Skimu jsi už dost dlouho na to, abys věděl, že nejsi člen AT a že vyvolávání OOC situací přísluší pouze a jen AT. Bohužel ani povolaní kamarádi do komentářové sekce ti nepomohou, moc dobře znáš svou historii a víš, že by ses neměl pohybovat na její hraně - a stejně tak víš, jak je to s důvěrou vůči důvodům, které zde uvádíš. Trest ti doběhne celý.


Powered by LeoSight IFS
LT~66