Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/zkrácení - Holysek


fatdog4561

Hráč

3
16.1.2024 17:14

Dobrý podvečer AT,
Chtěl bych se omluvit za založení 2. tématu, ale 1. je bez odpovědi (zcela chápu jak je AT vytíženo), nicméně chtěl bych požádat touto formou o milost a o zkrácení banu pokud možno i o unban..
Chybu si uvědomuji a měl jsem teď pár dní čas přemýšlet. Znalost pravidel jsem si proto obnovil, řádně si pravidla prošel a chybějící doučil.
Zkoušel jsem se i spojit s členem AT Holyskem za což se omlouvám jelikož jsem tím otravoval pár lidí. Zájem o hraní na serveru mám veliký a žádné další chyby nebo přečinu se už nedopustím a budu si na všem dávat velký pozor.
Proto bych touto formou chtěl požádat o milost a prominutí trestu.
Mockrát děkuji za odpověď, znovu se omlouvám za váš čas a další založené téma na forum.
Děkuji fatdog4561.

 

16.1.2024 18:11

Ahoj, hodně pochybuji, že ses po dvou dnech ponaučil. Není přípustné, abys vykrádal IZS vozidla. O zkontaktování mě jsem si teda nevšiml a za to se omlouvám. Zkus mi napsat na DC ještě jednou, můžeme to tam vyřešit také, jestli k tomu potřebuješ něco vědět. Ale s unbanem či zkrácením určitě nepočítej. A omlouvám se také za to, že jsem si nevšiml tvé první žádosti, kterou jsem teď také zamkl. Většinou na žádosti o unban odpovídám do 24 hodin, ale tu tvou jsem musel přehlédnout, takže se ještě jednou omlouvám.


Powered by LeoSight IFS
LT~21