Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban - Kokolino


17.1.2024 21:30, naposledy upraveno 21.1.2024 21:31 uživatelem Kokolino

Zdravím všechny hráče.

Ano,zase já i když vím co mi Dzardys napsal tak se chci pokusit znova o Unban.



Za co mi byl vlastně udělen ban?



vlastně jak jsem už jednou psal a musím to tu znovu napsat vlastně celou situaci :


Začlo to vlastně jednoho dne když jsem přišel ze školy a řekl jsem si že si půjdu zavolat na discord s @craftingclone, hned co jsem začli volat mě nabízel Raptora. Jooo přiznám se byl to raptor co už jsem ho jedno měl a nebudu vám tu kecat chtěl jsem ho za každou cenu zpět, no ale byl tu háček, v té době jsem neměl moc peněz (ic), no a nenapadla nás jiná věc než udělat protiúčet (přepis vozidla s postavy mé (Lucas Eder ) (mercedes benz S500) na postavu Craftinga + nějakej ten doplatek), můžu říct že vše bylo zaRPené, tak či tak tam byly porušená pravidla což jsem si vědom což je A2A.

Asi by vás zajímalo jak se na danou situaci přišlo:

No, ačkoliv jsem to nečekal tak Crafting začel aktivně hrát na nové postavě, kde neměl ani 10h, a co si budeme měl tam slušnej majetek (dvě S500 peníze atd) a co si budeme bylo to divné, nebudu kecat mohlo mě dojít že se to začne řešit. A taky že ano, a že bude trest.


Na jak dlouho mám vlastně ještě ban?

závěr:


Chtěl bych začít od znova,  celkově rp (zdokonalovat se atd) chtěl bych poznat nové hráče a celkově komunitu, můžu říct že mě to ponaučilo,  uvědomil jsem si že porušovat pravidla není ta správná cesta, už těd vím že bych  se chtěl vrátit k (IZS RP), nic méně jak hlupák jsem doufal že se na to nepřijde což byla chyba a přišlo jse na to. Omlouvám se teda AT členům co to museli řešit hlavně tobě @Dzardys chápu mohl si řešit x jiných věci než tuhle takže se omlouvám jak tobě tak AT členu i vám hráčům.

 

Toto bude tak vše budu rád když se mi klidně ozvete ohledně dotazů atd na vše se budu snažit nějak rozumně odpovédět, nadále vám přísahám  že jsem se na tu partu vykašlal  a jak jsem už psal chci poznat nové hráč.


omlouvám se teda všem a přeji hezký zbytek večera.
Kokolino. (ps může se stát že  tam najdete chybu mám problém s češtinou tak se předem omlouvám)

23.1.2024 20:15

Ahoj, ačkoliv ti děkuji za pěkně sepsanou žádost, nebudu protahovat skutečnost, že ji musím zamítnout, všichni jste dostali takovou výměru trestů, která zůstává neměnná, a byť jsem rád, že sis ze situace vzal ponaučení, pojďme to dotáhnout k dokonalosti.


Powered by LeoSight IFS
LT~41