Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za cheating


19.1.2024 12:45

Zdravím přišel jsem ze školy a jelikož mám dlouhý jail na hlavní postavě tak si udělám druhou. Tak jsem si vytvořil novou šel jsem k autoškole abych si udělal řidičák a dostanu ban za cheating. 

Matbrok

Hráč

113
19.1.2024 13:56

Ahojda, bylo by fajn to rozepsat a nedělat ze sebe blbce. Pokud si něco provedl, chtělo by se aspoň omluvit. Bylo by fajn aby si tu označil admina, který ti tento ban udělil a pořešit to s ním. Mohlo jít taky o miss ID, nebo něco detekoval anticheat chybně, vše se může stát.

Papa.

19.1.2024 16:35

@Matrbok ahoj pokud jde oznacit anticheat tak mi povez jak predem dekuji.

Papa.

19.1.2024 20:01

No já nevím, co jsi údajně dělal na autoškole (tam jsi ani nedošel, byl jsi na parkovišti přívěsů v Montgomery), ale co vím je, že jsi dnes v 12:41 použil cheat typu LUA injector, kterým jsi se pokusil givnout si ocel. Za to jsi byl automaticky zabanován naším anticheatem. Navíc jsme dohledali spojitost mezi tvým účtem a již dříve zabanovaným účtem FreezyX (taktéž za cheaty, dne 6.1.2024).

A jak jistě víš, tak máme nulovou toleranci pro cheatery.

Žádost o unban zamítám a naopak ban rozšiřuji na celý portál.

Už si u nás nezahraješ.


Powered by LeoSight IFS
LT~49