Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-740] ZSP - Výmaz trestních rejstříků podatelů


19.1.2024 18:11

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS


Rozsudek ke zrychlenému soudnímu procesu ve věci:

Výmaz trestních rejstříků podatelů


Dne 19.1.2024 byl vydán následující rozsudek ve zrychleném soudním procesu:

Soudce Vrchního soudu San Andreas, JUDr. Alexander Levin, Ph.D., zabývající se zrychleným soudním procesem ve věci výmazu trestních rejstříků osob Sung Ming Jang, Jacob Crawn, Martin Dope Pauli Vasil rozhodl následovně:

(1) Vrchní soud San Andreas se rozhodl nevyhovět žádosti podatele Sung Ming Jang z důvodu nedávno uděleného trestu.

(2) Vrchní soud San Andreas se rozhodl nevyhovět žádosti podatele Jacob Crawn z důvodu neprojevení snahy o vlastní nápravu ve věci dodržování platných zákonů státu San Andreas.

(3) Vrchní soud San Andreas se rozhodl vyhovět žádosti podatele Martin Dope a nařizuje tak policii provedení výmazu rejstříku trestů této osoby.

(4) Vrchní soud San Andreas se rozhodl nevyhovět žádosti podatele Pauli Vasil z důvodu neprojevení snahy o vlastní nápravu ve věci dodržování platných zákonů státu San Andreas.


Nedošlo-li výsledkem ZSP k satisfakci záměru podnětu, mají podatel i Policie San Andreas právo na odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení, a to nejdéle do sedmi kalendářních dnů od vydání rozsudku. 

(( Obálka se zeleným pruhem byla zaslána do kanceláře vedení Policie San Andreas obvodního oddělení v Montgomery a všem podatelům. @Schokolade @hondacivic @MarthySK @DOPERINO @SaviorCz25 ))


JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~15