Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání trestního rejstříku.


MarthySK

Hráč

20
19.1.2024 18:45

Podatel: Jacob Crawn
Věc: Žádost o smazání trestního rejstříku


Odůvodnění: Vážený soude,rád bych vás požádal o smazání trestního rejstříku. V minulosti  jsem udělal spoustu chyb, které do dnes lituji. Bohužel mé čini nejde vratit zpět. Snažím se je co nejvíce. Vše co jsem dříve spáchal, bylo přes lidi, kterými jsem byl zmanipulován. Od posledního trestu jsem na nic podobného ani nepomyslel, ba naopak, dělám vše co mohu abych se polepšil. Bohužel trestní rejstřík mi brání v možnosti pracovat na většině pozicích, které bych velice chtěl. Věřím, že moje snahy o smazání záznamů a zlepšení svého života se odráží nejen ve výsledku, ale také v tom, jakým způsobem se snažím napravit své chyby. Mým cílem je proměnit se v lepší verzi sebe a dosáhnout toho, abych mohl pozitivně přispět ke komunitě.

Předem děkuji za případnou shovívavost a rychlé vyřešení mého podnětu.
S úctou, Crawn.


Záměr: Smazání trestního rejstříku
Přílohy: -

19.1.2024 20:09

Adresát: Jacob Crawn
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme vypracovali prostřednictvím ZSP, jehož kopie rozsudku Vám bude zaslána na Vaši korespondenční adresu.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~19