Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o ub


Aw1x

Hráč

8
20.1.2024 21:52, naposledy upraveno 20.1.2024 21:52 uživatelem Aw1x

Dobrý Večer

 

chtěl bych zažádat unban za Neadekvátní injuries, nenahlášení porušení pravidel, historie administrátora pana @Dzardys

Ahoj, rád bych si požádal o unban už je to víc jak 4 měsíce a mě skimo chybí co hodinu to víc uvědomil jsem si že  ban jsem dostal právem Neadekvátní injuries, nenahlášení porušení pravidel to byla velka chyba a už sem se poučil, Každým prohřeškem si uvědomuji co jsem udělal špatně a myslím že jich mám dost... Je to má několikátá perma a já se bojím že je má poslední... Bojím se že unban už nikdy nedostanu a mrzí mě to chci se stát lepším hráčem a rpit prostě normálně... denně se koukám na clipy ze skima a chybí mi to prostě rád bych unban protože na skimu mám kamarády a spoustu věcí jsem hráč co hraje rad RP a rád bych hrál na 100% RP uvědomil jsem se že majetek si můžu udělat znova peníze taky kontakty taky, ale RP si neudělám...  rád bych přestal porušovat pravidla vím že má historie a mé předchozí žádosti o unban zneli podobně a History není úplně malá, ale teď to myslím už opravdu vážně už se mi v hlavě srovnalo RP a myslím že bych vás i překvapil tím že bych neměl žádné tresty. prosím Dzardyse abys mi unban udělil a koukal jak se lepším v RP rád bych si zase zahrál na skimu před koncem prazdnin RP hraji skoro pul roku  a lepší server jsem nemohl najít než Skimo RP... Jedna veliká omluva patří všem členum Admin-Teamu kteří se mnou museli řešit problémy a i moje chování na serveru celkově. Hlavně neustále moje problémy které jsem neuměl krotit tak jak umím teď, od té doby jsem se opravdu změnil. Ano, je to možná až neuvěřitelné si to číst že se Aw1x změnil ale je tomu opravdu tak. Nechci zde tahat to že jsem si skazil budoucnost tím co jsem provedl mimo IC svět (tudíž OOC). Můj osobní názor na můj permanentní ban je ten, že je oprávněn ale odpykal jsem si za něj již nějakou dobu. Přesněji čtyři měsíce bez RP a nebudeme si lhát, je to dost dlouhá doba. Už bych se jenom opakoval kdybych řekl že mi opravdu chybí mí kamarádi se kterýma jsem toho nahrál hodně, oni určitě opravdu ví. Tohle je má druhá perma a i poslední v tom smyslu, že pokud se dostanu zpátky na server tak to už nebude ten starej Aw1x kterej dělal jeden problém za druhým, budu krotit své RP, svoje chování, svůj RP driving a celkově se budu krotit abych nemusel už řešit žádné problémy a mohl si užívat RP tak jak to dělá spousta hráčů, a to vše bez banů. 

S pozdravem

Aw1x

25.1.2024 22:23

To si děláš srandu... :)

Pokud ti sepsání žádosti nestojí za originalitu, nestojí mně za to tu žádost dočítat a vůbec ti vyjadřovat jakýkoliv verdikt.


Powered by LeoSight IFS
LT~29