Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban za metagaming


eMkoo

Hráč

10
22.1.2024 16:41, naposledy upraveno 22.1.2024 16:45 uživatelem eMkoo

Vážený týme adminů helperů a komunity

tímto žádám o zkrácení mého banu za metagaming. Chci se omluvit za předešlé porušení pravidel a ujistit vás, že můj zájem o kvalitní a spravedlivý RP. Je mi jasné, že nemám k dispozici žádné konkrétní důkazy mé neviny, ale věřte, že veškeré komunikace na Discordu byly jen povídání při erpení žádný metagaming a vše jsme měli IC. Dobře, až na jednu věc, kterou přiznávám, a to je, že jsme si domlouvali akce, ale to už dělat nebudeme. :D

Rozumím, že mé chování může vzbuzovat pochybnosti, ale chci vás ujistit, že jsem se poučil a jsem odhodlán se vrátit ke hře s respektem k pravidlům a komunitě. Doufám, že mi poskytnete druhou šanci a umožníte mi vrátit se k erpění mafie s novým a kvalitním přístupem.

Děkuji za pochopení a případné zvážení mé žádosti.

S pozdravem,
[eMko]

23.1.2024 21:53

Ahoj, ban ti již uběhl, tak asi nemá smysl se tady nějak zdlouhavě vyjadřovat. To že jsem ti zde nenapsal dřívě, ještě před jeho uplynutím, tě nemusí vůbec mrzet, jelikož bys unban stejně nedostal. Doufám, že si se ty i ostatní z party opravdu poučili a nebudete příště takovéhle neschválené discordy používat pro řešení IC záležitostí. Pokud ano, bude to pro vás mnohem horší. 



Powered by LeoSight IFS
LT~28