Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY; NÁBOROVÉ ŘÍZENÍ-04.09.2020/20.09.2020

1 2 3 4



Zdenek

Hráč

21
6.9.2020 18:14, naposledy upraveno 6.9.2020 19:54 uživatelem Zdenek

Jméno a příjmení, titul: Ing. Hynek Roura

Kontakt: 514164, hynek.roura@seznam.cz ((kuldas#3077))

Datum narození: 15.10. 1974

Místo trvalého pobytu: Praha 1, Česká republika

Místo narození: Brno, Česká republika

Vaše nejvyšší dosažené vzdělání: Mgr.  - Masarykova univerzita v Brně, obor Právo a právní věda

Kurzy: První pomoc, trénink paměti a rozvoj kreativity

Důvod, proč se hlásíte k PČR: Pracoval sem 20 let u policie v Brně. Mé začátky začínali na OOP, kde jsem sloužil 5 let. Následně sem sloužil 10 let u OHS. Po deseti letech sem zanechal práce u OHS z důvodu možnosti převelení k SKPV v odboru obecné kriminality. Po 5 letech sem odešel z osobních důvodu a přestěhoval sem se do Prahy. Za 20 let u policie sem nabral myslím si spoustu zkušeností a rád bych působil zde v Praze 

V jakém oddělení byste chtěl/a působit: SKPV, odbor obecné kriminality

DoMinik255

Hráč

1
9.9.2020 19:09

Jméno, příjmení a titul: Dominik Prego (titul není)

Kontakt: 335404

Datum narození: 10. Únor. 1997

Místo trvalého pobytu: Nemám 

Místo narození: Košice, Slovensko

Vaše nejvyšší dosažené vzdělání, kurzy:  základná škola, stredná škola a vysoká škola s maturitou

Důvod proč se hlásíte: Táto praca ma zaúji ma, môj otec pracoval ako policajt a strašne sa mi to zapáčilo. Chcem aj pomáhať tomuto mestu.

V jakém oddělení byste chtěl/a působit: Poriadková služba

flipo2006

Hráč

2
9.9.2020 21:47, naposledy upraveno 11.9.2020 21:16 uživatelem flipo2006

Jméno, příjmení a titul: Judr. Jan Macek

Kontakt: 234567

Datum narození:23.07.1996

Místo trvalého pobytu: Praha,Autobazar Macek

Místo narození:Nitra

Vaše nejvyšší dosažené vzdělání, kurzy: základná škola,Stredná škola-gymnazium,Vysoká škola-Právnická fakulta Masarykovej univerzity,Kurz prvej pomoci,Kurz sebaobrany

Dovod proč se hlásíte: Chcem pomoct tomuto mestu s kriminalitou a vodičmi čo prekročujú rýchlost.taktiež je táto praca veľmi zaujímava a veľmi by ma bavila.Mesto celkom poznám bývam tu 5 rokov,takže orientacia nebude problem 

V jakém oddělení byste chtěl/a působit: SKPV odpor obecnej kriminality 

Moorty

Hráč

1
9.9.2020 23:21, naposledy upraveno 10.9.2020 22:55 uživatelem Moorty

Jméno, příjmení a titul:Bc. Moorty Masek

Kontakt:709157 ((Moorty25#7444))

Datum narození:19.11.1994

Místo trvalého pobytu:Praha 12, Horní 45

Místo narození:Kadaň

Vaše nejvyšší dosažené vzdělání, kurzy:Vyšší škola právní, kurz první pomoci, Hasičské a ADR školení.

Důvod proč se hlásíte: Od mala jsem působil jako malý hasič, s cílem v životě pomáhat ostatním. Naštěstí se mi to povedlo kdy už od 16 let jsem působil u SDH. Po odstěhování z Horního Jiřetína sem do Prahy jsem se přidal ve 24. letech k HZS Praha, kde jsem dovršil hodnosti Praporčík, ale chci se posunout dál, a to tak že, chci pomáhat u Policie! Jsem člověk sebevědomí, cílevědomí, a pracovitý. Fyzicky zdatný zdolat nějaké ty překážky i s nějakou tou váhou navíc. Nemyslím si, že bych špatný žadatel o místo u Vás.

V jakém oddělení byste chtěl/a působit:Popravdě mi nezáleží na místu, chtěl bych zkusit vše, ale jediné co by bylo pro mě zajímavé, by bylo místo u Dopravní Policie.

Děkuji za přečtení a přeji hezký zbytek dne

S pozdravem

Moorty Masek

10.9.2020 18:03
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Charllie

Hráč

24
10.9.2020 21:58

Jméno a příjmení, titul: Ben Cooper

Kontakt: ˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘, B.Cooper@email.cz ((Czech Reaper))

Datum narození: 15.04. 1990

Místo trvalého pobytu: Praha 8, Česká republika 

Místo narození: Praha 8 - Na Bulovce , Česká republika

Vaše nejvyšší dosažené vzdělání: Bezpečnostně právní akademie - TRIVIS

Kurzy: První pomoc , horolezecký trénink , Kynologie.

Důvod, proč se hlásíte k PČR:

Ben Cooper byl narozen dne 15.04.1990 v Praze přesněji v nemocnici Na Bulovce od téhož dne co se narodil pobýval v rodinném domě do svých 21 let. Po dokončení základního vzdělání přesnějí na základní škole na Palmovce se rozhodoval zda li má si vybrat bezpečnostně právní akademii nebot požární ochranu - jelikož chtěl následovat svého tatínka rozhodnul se vybrat bezpečnostně právní akademii kde následně zakončil studium splněním maturitní zkoušky nadále po splnění jehož střední školy se začal rozkoukávat nad výběrem svého budoucího oddělení jeho kamarád který již několik let působil jakožto velící důstojník u policie české republiky přesnějí u oddělení hlídkové služby a to přesněji v Ostravě po pár denním rozhodávání nabídku přijmul , Ben strávil několik let na oddělení hlidkové služby kde se vyšplhal na hodnost nadpraporčíka ačkoliv po dlouhodobém dojíždění neustále z Prahy do Ostravy se rozhodnul pro změnu a vybral si právě městskou policii v Praze kde ví že muže nabídnout ostatním né tolik zkušeným strážníkům své zkušenosti a co kdo ví popřipadě je muže i něco přiučit. 

Proč se chci přidat k PČR: K Policii ČR se chci přidat z důvodu že jsem se rozhodl pro změnu ve svém životě a přejit od státní policie jak jsem již vypisoval nahoře abych nemusel každodenně dojíždět až do  Ostravy ale policie čr v Praze mě taktéž oslovila jejím kolektivem a jednají profesionálně a samozřejmě na ůrovni a taktéže jednají dle zákona a ustav. Policii mohu já osobitě nabídnout mé zkušenosti z předchozího oddělení a taktéž jsem fyzicky a psyhicky schopný a plně schopný k výkonu služby. Chci pomáhat a chránit občany před nástrahy města a potlačovat kriminalitu aby Praha byla více bezpečnejší a občané byli více v klidu a mohli si užívat života na plno.

Taktéž již několik let vlastním řidičské oprávnění tudíž za ty roky jsem pochytal spoustu zkušenosti v čemž mám zrovna na mysli že mi nedělá problém nahánět vůz ve vyšší rychlosti a hlavně tak abych osobu která pácha trestnou činnost dopadnul a nenadělal více škod než je třeba. Jsem spravedlivý a taktéž človek který postupuje a dbá na to aby jej zákrok byl dle zákona a použival právo které smím použit v rámci osob které pachají trestnou či přestupkovou činnost nýbrž jej nezneužival. Po nástupu k městké policii jsem se po delší diskutaci s kolegy od policie čr rozhodnul podal přihlášku k policii české republiky z důvodu nespokojenosti u městké policie nebot hlídkovat sám na celé město je občas dosti těžké a potkávat zaměstnance typu já nemohu a sedí si na stanici a jí svačinu není odůvodnění pro nevyjetí na telefonát. Mockrát vám děkuji za přečtení a budu se tešit na brzkou spolupráci s pozdravem Ben Cooper. 10-09-2020 - 16:32 - Podpis: Cooper.

V jakém oddělení byste chtěl/a působit: Pohotovostní Motorizovaná Jednotka popřipadě Utvar rychlého nasazení.

PH4NT0M

Hráč

1
12.9.2020 01:19

Jméno, příjmení a titul:  Andrej Vasilevkiy

Kontakt: Telefoní Číslo: 558238 

Datum narození: 24.2 1995

Místo trvalého pobytu: Klempířova 0-0

Místo narození: Praha

Vaše nejvyšší dosažené vzdělání, kurzyZákladní škola: 1-9 Ročník, Střední škola: Vystudovaná sportovní škola + maturita, A pak jsem přešel na Automechanika 1-4 ročník + maturita

Důvod proč se hlásíte: Měl bych zájem, se připojit do PČR.  Naše rodina dědí policii. Můj táta byl Generál. Mamka byla Dopravní Policistka. A měl jsem moc velký zájem. Umím mluvit a řešit s lidma. A je potřeba chránit a pomáhat městu Praha. A dodržovat zákon.

V jakém oddělení byste chtěl/a působit: Dopravné nebo PMJ

12.9.2020 01:32

Jméno, příjmení a titul: Paige Parker, Bakalář

Kontakt: 579501

Datum narození: 15.9. 1992

Místo trvalého pobytu: Los Santos

Místo narození: Amerika, California

Vaše nejvyšší dosažené vzdělání, kurzy: Střední škola zdravotnická s maturitou, bakalář

Důvod proč se hlásíte: Pracovala jsem 8 let u ZZS, jelikož ZZS přestala být to, co bejvávalo, rozhodla jsem se přejít na něco jiné. Konkrétně jsem účinkovala jako Ochranka prezidenta, práce mě velmi bavila a zaujala. Nyní pracuji u ČT a vždy jsem jevila velký zájem být v součástí řad PČR. Jen nebyla možnost a nyní se mi naskytla.

Něco o mně: Ve volném čase ráda cvičím ve fitku, mám ráda delší výlety do přírody a trávení svého času s přáteli, ZZS mě hodně i naučilo zdvořilosti a umím slušně vyjednávat s lidmi, což mi také pomohlo v mé kariéře.

V jakém oddělení byste chtěl/a působit: SKPV/PMJ Nejlépe.. Ovšem se dá domluvit i na jiné pozici.

Yuutsu

Hráč

27
12.9.2020 18:59

[OOC]

Přezdívka:Toustiik

Věk:16 let

Jak často mohu být na serveru: okolo 5 hodin

 

[IC]

Celé jméno: Bc.Geralt Whitelock

Věk: 23

Datum narození: 5.1.1997

Kontakt:699180

místo narození: Olomouc

místo trvalého pobytu : Dubová 36

Nejvyšší dosažené vzdělaní a kurzy : Pravnická Fakulta do Titulu Bakaláře

Životopis: Narodil jsem se v Olomouci pobýval jsem tam v jedné čtvrti už od mala mě to táhlo k policii, na střední škole jsem byl na oboru Bezpečnost pravní činnost, to byly skvělý léta pomáhal jsem bezpěčnostním složkám ať už policii nebo ochrance žil jsem do 19 let s Matkou, poté jsem se odstěhoval do prahy, kde žiji do teď začal jsem jako Ochranka v české televizy kde pracuji do teď po roce jsem dostal povyšenní na Zastupce velitele ochranky a nyní jsem už Velitel Ochranky, dokážu zpacifikovat člověka a vyznám se v zákonech, a rád se učím novým věcem, do toho bych rád chtěl pomoct lidem.

vlastním řidičské opravnění typu B. a typu A. 

V jakém oddělení byste chtěl/a působit: SKPV ale pokud by to nešlo pochopím to 

Děkuji a Velmi se těším na spolupráci

 

Z pozdravem Whitelock.

Lukassenkoo

Hráč

2
13.9.2020 10:41

Jméno, příjmení a titul:  Ing. Lucas Tierney.

Kontakt: 846195.

Datum narození: 14.07.1992.

Místo trvalého pobytu: Praha, Česká Republika.

Místo narození: Glasgow, Skotsko.

Vaše nejvyšší dosažené vzdělání, kurzy: Základní škola, Střední škola zakončená maturitou obor: Infromační technologie.

Důvod proč se hlásíte: K policii České republiky se hlásím z důvodu toho, že jsem nezaměstnaný a samozřejmě hledám práci. Další důvod je takový, že chci pomoci ostatním lidem ze složky a usnadnit jim tak práci, poté chci mít nějakou kontrolu nad městem, nelíbí se mi jak lidé někdy jezdí ve svých vozech a překračujou rychlost, za svůj pobyt ve městě jsem viděl jen pár zastavených vozů a chtěl bych to tímdle změnit a nějak tím snížit počet překročených rychlostí. V poslední době se mi zdá, že policie nemá vůči lidem žádný respekt, jsem velmi pracovitý člověk, i když to na první pohled možná nevypadá. Můj konečný důvod je tím pádem pomoci městu, lidem a kolegům ze složky.

V jakém oddělení byste chtěl/a působit: Chtěl bych působit v dopravním oddělení.

 

1 2 3 4


Powered by LeoSight IFS
LT~80

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024