Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vysvětlení banu


stepanekk

Hráč

15
23.1.2024 23:21, naposledy upraveno 23.1.2024 23:22 uživatelem stepanekk

Zdravím, přál bych si, aby jsem dostal vysvětlení banu.

Jen se trochu vyjádřím.. takže nevím kde se sebralo že jsem někde dmkoval.. a svoje inj jsem zarpil. Nevím kde jsi to sebral, ale tak nechám tě to teda vysvětlit, pokud se teda nebojíš vyjádřit. A to že když mířím na PSA a zařvu at si zvedne ruce, tak se v klidu otočí vytáhne zbraň a začne střílet? Tohle je podle tebe normální jo... Dobře teda.  

 

(( @kocvin ))

 

24.1.2024 08:07, naposledy upraveno 24.1.2024 11:27 uživatelem kocvin

Ahoj, děkuji, že mě to něcháš vysvětlit, si opravdu hodný, už jsem myslel že tu možnost nedostanu. DMko bylo to bezdůvodné bourání, nebo jak vy říkáte rámování do jeho vozidla. Nedostatečné RP injures bylo to vaše "krev z nosu", i když uznávám že tohle by mělo být spíš trashRP, no možná to ještě upravíme(doufám že sis všiml, jaký status měl oproti vám daný hráč na své PSA postavě). Zdravý rozum pak definuje vaše přepadení policajta jen proto, abyste mu ukradli odznak, za mě absolutní nesmysl. Zajímavé že na jeho FearRP narážíš až ve chvíli, kdy dostaneš ban, ale ve hře si nikoho nenahlašoval a hrál vesele dál, tohle mi trošku smrdí porušením pravidla č. 8. 

Když vidím jak sebejistě až arogantně tady vystupuješ, určitě máš všechno v pořádku a podle pravidel. Dodej mi na můj discord - kocvin, video z onoho přepadení(pokud ho máš) a samozřejmě taky logy, pokud se teda nebojíš. 

stepanekk

Hráč

15
24.1.2024 12:58, naposledy upraveno 24.1.2024 13:02 uživatelem stepanekk

Takže za 1. Kámoš boural protože, po mně začalo PSA střílet, kdyby neměl ocelové balls a neotočil se, když na něj mířim.. a kdyby po mně nestřílel tak se neramuje a nestane se to, co se včera večer stalo...

za 2. Nedostatečné RP injuries, jsem fakt já neměl, když mi PSA ubralo 0,000 HP, tak radši jsem si  dal status že mám kulky ve vestě.. a kámoš že mu teče krev z nosu... 

za 3.  Tady je ukázáno stručně že PSA člen neměl fear a žádné takové že se v tu chvíli o tom nemluvilo, kámoš tohle napsal a ty si uplne vyšel z kontextu a říkal ať vrátíme odznak                                      

Arogantní jsem proto, že mi dáš ban za tenhle nesmysl, se kterým vůbec nesouhlasím a tys mi to ani neoznámil že nějaký ten BAN dostanu.. jen se řeklo že bude jen void.                 

Byl bych rád kdyby ses k tomu ještě nějak vyjádřil, díky.. (( @kocvin ))

24.1.2024 13:50

Akce se voidovala kvůli vašeho porušení pravidel, řešili jsme to tam dost dlouho na to, abys pochopil že máš opět průšvih. Kdybys nejednal arogantně už ve hře, třeba by ses to i dozvěděl. Tvůj kolega, který se choval normálně a spolupracoval o tom dopředu věděl. 

V předchozím postu jsem tě žádal o dodání videa a logů z onoho přepadení, byl bych rád, kdybys tak učinil, do té doby nemá smysl v této debatě dál pokračovat. 


Powered by LeoSight IFS
LT~38