Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban Dzardys


neznamy#13562

Smazaný účet

2
25.1.2024 21:45

 Chtěl bych požádat o unabn admin @Dzardys
Dobrý den už je to 12 dní co mám ban za (Kompletní failRP celé postavy - po neúspěchu v PSA prakticky okamžitý přechod na ilegální RP (30 dní),

Rád bych se vás obrátil se žádostí o unban mé postavy. Jsem si vědom toho, že mé chování na serveru bylo nedůsledné a vedlo k kompletnímu porušení pravidel, zejména v oblasti failRP. Chtěl bych se za své chyby omluvit a vyjádřit lítost nad svým nesprávným jednáním.

Chápu, že pravidla jsou klíčovou součástí RP prostředí a že moje chyby mohou negativně ovlivnit zážitek ostatních hráčů na serveru. Omlouvám se všem, kteří byli znechuceny i mým nekonzistentním RP a neúspěchem v PSA.

Po svém banu jsem se zamyslel nad svým chováním a uvědomil jsem si, že mé jednání bylo neodpovědné. Chtěl bych Vám proto přislíbit, že jsem přijal krok zpět a začal se věnovat zlepšení svého RP. Mým cílem je stát se odpovědnějším hráčem a přispět k pozitivnímu hernímu prostředí na Skimu.

Rozumím, že můj přechod na ilegální RP po neúspěchu v PSA byl dalším závažným pochybením. Byl to nesprávný krok, který si nyní uvědomuji a lituji. Chtěl bych Vám zdůraznit, že jsem od té doby pochopil váhu pravidel a závazků, které s nimi souvisejí.

Prosím o příležitost dokázat, že jsem se poučil a že jsem ochoten se vrátit na server s novým a lepším přístupem k RP. Omlouvám se za veškeré potíže, které moje chyby mohly způsobit, a věřím, že budu mít možnost napravit své chyby.

Děkuji za pochopení a čas věnovaný této žádosti. Těším se na případné pozitivní rozhodnutí.

S pozdravem Starchy.

 

25.1.2024 22:19

Dobrý den Starchy,

děkujeme Vám za projevenou omluvu a snahu vyrovnat se s následky svého předchozího chování na našem RP serveru. Bohužel jsme po důkladném zvážení rozhodli, že nemůžeme schválit žádost o unban v tomto okamžiku.

Vaše chování bylo v rozporu s našimi pravidly, zejména co se týče failRP a neúspěšného přechodu na ilegální RP. Chápeme, že jste si uvědomil své chyby a projevil lítost, což je krok správným směrem. Nicméně, musíme zajistit, že pravidla jsou dodržována a že všichni hráči mohou zažívat příjemné RP prostředí.

Rádi bychom viděli, že se snažíte zlepšit své RP a vnést pozitivní přínos do herního prostředí. Doporučujeme Vám věnovat více pozornosti pravidlům a zásadám, které jsou klíčové pro udržení kvalitního RP pro všechny hráče na serveru.

Děkujeme za pochopení a těšíme se, že se v budoucnu můžete pokusit znovu žádat o odstranění banu, a to s novým a zlepšeným přístupem k RP.

S pozdravem,

[Tvoje RP serverové jméno] Staff :-)


Powered by LeoSight IFS
LT~29