Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-749] ZSP - Johan Broflowoszky, Joseph Anderson, Petr Steiner, Petr Donasel, Lada Barttoloti, Mike Jordon, Michael Horna, Filip Jencik


26.1.2024 22:44

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS


Rozsudek ke zrychlenému soudnímu procesu

ve věci:


Žalobce:
Vláda San Andreas, strana zastoupena státním zástupcem, JUDr. Henrym Garciou

Obžalovaní:
Johan Broflowoszky,
Joseph Anderson,
Petr Steiner,
Petr Donasel,
Lada Barttoloti,
Mike Jordon,
Michael Horna,
Filip Jencik

Obvinění:
1) Zkrácení nebo neodvedení daně a jiné povinné platby (§51, čl.8 zákona 14/2020)


Dne 26.1.2024 byl vydán následující rozsudek ke zrychlenému soudnímu procesu:

I. Vrchní soud San Andreas zhodnotil veškeré zaslané důkazní prostředky, morálnost činů obžalovaných a jejich recidivu.

II. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Johana Broflowoszkyho vinným ve všech bodech obžaloby a odsuzuje jej k trestu odnětí svobody v trvání 333 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

III. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Josepha Andersona vinným ve všech bodech obžaloby a odsuzuje jej k trestu odnětí svobody v trvání 235 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

IV. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Petra Steinera vinným ve všech bodech obžaloby a odsuzuje jej k trestu odnětí svobody v trvání 218 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

V. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Petra Donasela vinným ve všech bodech obžaloby a odsuzuje jej k trestu odnětí svobody v trvání 204 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

VI. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Ladu Barttolotiho vinným ve všech bodech obžaloby a odsuzuje jej k trestu odnětí svobody v trvání 197 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

VII. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Mike Jordona vinným ve všech bodech obžaloby a odsuzuje jej k trestu odnětí svobody v trvání 191 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

VIII. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Michaela Hornu vinným ve všech bodech obžaloby a odsuzuje jej k trestu odnětí svobody v trvání 188 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

IX. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Filipa Jencika vinným ve všech bodech obžaloby a odsuzuje jej k trestu odnětí svobody v trvání 188 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

X. Vrchní soud San Andreas tímto odpouští jednotlivé dlužné částky v reakci na udělení trestu odnětí svobody:

Jméno Dlužná částka
Johan Broflowoszky 5 554 000 Kč
Joseph Anderson 3 916 000 Kč
Petr Steiner 3 630 000 Kč
Petr Donasel 3 394 000 Kč
Lada Barttoloti 3 278 000 Kč
Mike Jordon 3 182 000 Kč
Michael Horna 3 134 000 Kč
Filip Jencik 3 128 000 Kč


Ratio Decidendi
Všichni odsouzení se dlouhodobě vyhýbají úhradě dluhu státu vzniklého opakovaným překračováním maximální povolené rychlosti, výše dluhů se v tomto dokumentu pohybovala v rozmezí 3 až 5.5 milionů Korun českých. Tento dluh není nadále možné vymáhat majetkem jednotlivých odsouzených, jelikož jeho hodnota není dostatečnou kompenzací pro vyrovnání výší dluhů.

Nedošlo-li k satisfakci záměru podnětu, má odsouzený právo na odvolání v soudem stanovené lhůtě 7 dnů, které by následovalo vznikem sporného řízení. Odsouzenému musí být poskytnuta možnost k odvolání.

(( Rozsudek byl zaslán příslušným orgánům a odsouzeným do cely/na korespondenční adresu. @Schokolade @Kolpanek @JackBednatek @Gwepik @Petulajzna @petridk @LadaZednicky @neznamy#4876 @MajkyCZ2020 @Filipek ))


JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~17