Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - holysek


FalciGG

Hráč

2
27.1.2024 15:24

Dobrý den

Dnes jsem dle mého uvážení a zkušeností z RP. Dostal bezdůvodný ban od člena STAFFu Holysek, možná se mýlím či opak nemýlím, sám nejsem žádný RP God ale mám takový pocit že sem neporušil nic.

 

Tak aby jsme si to shrnuli, co se vlastně stalo: PSA Nás zastavilo, následně z nějakého důvodu PSA chtěl doklady i po mě jakožto spolujezdcovi a já sem neměl tak vystoupit, s tím že vytáhli i kamaráda a hned nás chtěli prohledávat, s tím že kamarád měl nelegální glock tak já sem zaútočil na jednoho policistu a kamarád na druhýho střelnou zbraní, já bohužel sem neměl nic než holé pěsti a tak jsem ho začal mlátit, policista z nějakého důvodu do nekonečna střílel (Powergaming) Když jsem na něj útočil. Kamarád mezitím se kryl na autě co já sem ležel, potom mě script postavil na nohy a poicista mě zastřelil do Deadscreenu z nějakého neznámého důvodu. Potom co jsem se respawnul jsem čekal na EMS na kamaráda na pokoji, následně co se respawnul kamarád jsem počkal na něj až si odpyká 10minut na pokoji a šli jsme, s tím že PSA nikde nebyli tak jsme jednoduše odešli. Potom asi po 20 nebo 10 minutách dostali ban.

 

Má obhajoba: Jelikož jsem počkal na ZZS, 10 minut jako je uvedeno v pravidlech pod číslem 19., a na DM jsem měl důvod takový aby jsme se oba zachránili z situace kdy by nejspíš kamaráda odvezli do CPZ a následně do vězení a mám takový pocit že zrovna on i já v rejstříku máme toho natolik že by jsme mohli jít do toho vězení co vy máte na serveru kde můžeš být klidně 500h. nebo kolik nevim. Tak jsme se rozhodli zachránit, následně kamarád mi řekl že zdrhnul mezi baráky kde se schoval.

Screen banu:

FalciGG

Hráč

2
27.1.2024 15:25

+ Dodal bych k mé obhajobě že policistu Marcus Nolan jsem poté i potkal na ZZS a on semnou nijak neinteragoval jako že by mě chtěl zatknout nebo něco takového

Holysek udělil za tento příspěvek varování: Double post
27.1.2024 16:09, naposledy upraveno 27.1.2024 16:09 uživatelem Holysek

U tebe jsem se zrovna rozhodoval z toho důvodu, že si vystartoval po ozbrojeném policistovi a začal si ho mlátit pěstma. To mi nepříjde jako moc vhodné zareagování na takovou situaci a proto mé rozhodnutí vypadá takto. Tvrdíš tady, že policista do "nekonečna střílel (Powergaming) Když jsem na něj útočil" a co měl teda dělat? Nechat se umlátit k smrti, když se může bránit? A bránil se i proti tvému kamarádovi, který po něm střílel. A k tomu pravidlu č. 19 mi pošli logy na DC - určitě si ho dokážeš najít. Tam i zbytek vyřešíme. Zatím ti tvou žádost o unban zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~26