Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban


akyoxq

Hráč

6
27.1.2024 15:26

Zdravím, před chvílí mi byl udělen ban za DM + Podezření na Metagaming.
Rád bych osvětlil situaci a zdůvodnil to "DM", byli jsme zastaveni za ohrožení dopravy a rychlost. Poté se nějak dostal k tomu ať jdu ke zdi že budu prohledán jenže jsem věděl že mám u sebe zbraň a že mám dost velký trestní rejštřík čímž mi bylo jasné že by to bylo na dost dlouho né-li na doživotí. Takže jsem zvolil taktiku obrátit karty, vyndal jsem glock a začal jsem mířit na jednoho z policistů, čehož si kolega všiml že druhý policista má v ruce dlouhou zbraň (na kterého jsem neviděl a naposledy jsem viděl, že seděl v autě) kolega ho napadl čili moje reakce byla ta že jednoho z policistů jsem postřelil mezitím můj kolega už dostal PK a já jelikož jsem neměl náboje tak jsem se chvíli schovával a poté jsem utekl. Nevidím na tom ani DM ani ten váš metagaming, nechtěl jsem uplně stát a čekat až mě seberou a zavřou :)

27.1.2024 15:59

Dej mi tvůj DC kde to vyřešíme. Vzhledem k tomu metagamingu budu chtít nějaké věci od tebe. Označ mě tady až mi ho sem napíšeš.

akyoxq

Hráč

6
27.1.2024 16:35

@Holysek svandiq

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~25