Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o součinnost ve zprovoznění realitní internetové služby


28.1.2024 19:35

Podatel: Ing. Steve Zayas
Věc: Žádost o součinnost ve zprovoznění realitní internetové služby


Vážený soude,

dovoluji si vás oslovit v zájmu o spolupráci ve zprovoznění nové internetové služby. Realitní neziskový projekt, na němž v posledních týdnech pracuji, by měl usnadnit běžný život prakticky každého občana. Záměrem a současně aktuální funkčností této služby je vyobrazení momentálně dostupných a prodejných nemovitostí na mapě, která představuje reálné oblasti území našeho státu. V aktuální chvíli je projekt testovaný a připravený k produkčnímu užití, k jeho věrohodnosti však zbývá poslední překážka - reálná data. Data, se kterými v aktuální chvíli pracuji, jsou fiktivní, náhodně generovaná, což znamená, že nepředstavují žádnou skutečnou prodejnou nemovitost a účel tohoto projektu by v aktuální chvíli přišel každému občanovi vniveč.

Žádám vás tímto o součinnost v jejich poskytnutí, znamenaje napojení projektu na databázi úřadů pro možnost uvedení webové stránky do provozu. V takovém případě jsem mimo jiné ochoten projekt předat od jeho základů do vlastnictví či provozu státu, bude-li to nezbytné k předání těchto dat. V případě jiného možného řešení jsem pak ochoten podniknout veškeré nezbytné právní kroky, které budou vést k možnosti tato data aktivně čerpat a uveřejňovat prostřednictvím mé právnické osoby - ZAYA-TEC (639).

Budu současně rád, bude-li možné finalizovat řešení celé situace prostřednictvím osobní schůze, během níž rád předložím demo verzi stránky a zodpovím veškeré potřebné dotazy.

Předem děkuji za jakékoli vyjádření.

S pozdravem

Ing. Steve Zayas
jednatel společnosti ZAYA-TEC


Přílohy: Ukázka rozhraní webové služby


Powered by LeoSight IFS
LT~40