Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Požádaní o zkrácení nebo unbanu. Za ban ALT TO ALT od pana Dzardyse.


Radyyym

Hráč

28
29.1.2024 14:15, naposledy upraveno 29.1.2024 14:19 uživatelem Radyyym

Dobrý den, dobrý podvečer,

Touto žádosti o skrcení banu (nebo zrušeni) , taktéž omluva panu Dzardysovy.

 

Co se stalo?

Stalo se to že jsem si jeden večer řekl *hele co si tak vzít kartu od své druhé postavy?*. Tuto větu budu proklínat asi celý svůj život. Nejhorší věc co jsem asi za posledni dobu udělal a tato věc se určitě u mě opakovat nebude, taktéž to že jsem nevěděl že se to může stát. Sam jsem si chtěl zkusit co se stane pokud to je propracované no.... Zjistil jsem že je. Timto nechci říct že bych to měl v plánu zase dělat jak se říká *co posereš jednou budeš si vážit druhé šance*. 

 

Proč jsem to chtěl udělat?

Důvod toho bylo si to zkusit, a taktéž zajistit že jsem extrémně retardovanej člověk. Co jsi neuměl uvedomit svou chybu a radši jde udělat tuhle blbost. nejradši bych tu kartu zničil a nikdy ji nepoužít. Ale co už čas vrať nejde. Achci se omluvit panu Dzardysovy.

 

Jak to celé vypadalo?

Byla noc a šel jsem prohledávat safe doma co tam mam, no našel jsem tam pár věcí pár věcí zničil a některé uložil zpět. Ale pak jsem viděl kartu *Radim Michaelson" tak jsem si řekl *co jí dát do bankomatů vytáhnout peníze haha* (teďka to vtipné už moc není). Tak jsem vyšel z baraku konkrétně z garáže a zaběhl jsem k bance palomino a dal jsem to tam. Najednou to zkouším a tam *pokud tuto transakci uděláš ještě vícekrát hrozí ti permaban*. V tu chvíli jsem se tak lekl že jsem běžel domu a vypl skimo. Najednou vidím zprávu od jednoho kamaráda ze skima správa "GG* a v tu chvíli jsem už věděl co se stalo. Vidím to ban za pokus ALT TO ALT. V tu dobu jsem si volal s jedním kamarádem. Následně to píší swerzymu on v tu dobu už chtěl spát ale jak to viděl tak jsem ho tim nasral timto se ti chci taky omluvit @Swerzy.

 

Omluva panu Dzardysovy.

Omlouvám se za můj hřích coi jsem provedl a udělal. Omlouvám se že jsem to tam dál. Omlouvám se za tuto věc co jsem opravdu nechtěl udělat slibují to na moji levou rukou. Slibují že se to nebude opakovat. Taktéž se vám pane Dzardysovy omlouvám ještě jednou za tuto věc. Nevím už jak více se omluvit aby jste to chápali fakt me to strašné štve v moji mysli..

 

Co tímto chci říci?

Banum se vyhybam tento rok a opravdu mě to zaskočilo že toto budu mit 1 ve své historii nikdy jsem to tam nechtěl mít. A proto ještě prosim i zkrácení nebo unbanu (což vim ze se nestane). 

 

Děkuji vám všem co mě podporují. Děkuji panu @Dzardys ovy za přečtení a snad pochopení. Děkuji taktéž těm co při mě stály.

 

S krásným dnem se s vámi rozloučím a přeji vše krásné ve vašem životě.

A taktéž krásný den vám pane Dzardysi

Radyyym 🙂

(omlouvám se za nějaké hrudky nebo chyby)

 

 

 

31.1.2024 23:31

Chtěl sis to zkusit, ale vlastně jsi nechtěl. Ačkoli ti děkuji za propracovanou žádost, myslím si, že bude maximálně fér, pokud svůj trest přečkáš celý.


Powered by LeoSight IFS
LT~48