Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban


Denis1234

Hráč

6
1.2.2024 20:49

dobrý den/večer chtěl bych požádat o unban. 

dostal jsem ho za kraviny furt jsem otevíral dveře atd... chtěl bych se moc omluvit za vše co jsem  tam dělam. a nehraju jak mam omlouvám, se a už to neudělam slibuji. Bylo to na učtě Renda kovac, tak se moc omlouvám  se.

nejvíc se chci omluvit všem Adminum za to že mají semnou pořat starosty, a minule že jsem tet neposlech  omlouvám se moc všem.

a taky se moc omlouvám hráčum za to že je pořat štvu stým provokem taky se moc omlouvám všem.

ale nejvíc se chci omluvit pánovy Dzardysovi, za to že jsem lhal že už budu hodnej, ale "ne zase ban pane moc ale moc se omlouvám že jsem lhal a tet, vím že provok je zlo na ban. Já vam slibuju že už mně uvidíte za nejlepšího , už vím jak hrát tak se moc omlouvám a fakt slibuju že nic, neprovedu a teky že zase píšu žadost o unban omlouvám se, pane, snad mi budete věřit děkuji. :D

tak a slibuji že už nic neprovedu lidi a admin  a pane dzardys mocccc se omlouvám :(                 a neboli skratit o 135dní alespon prosím moc děkuji.

tak to je vše, děkuji a moc se omlouvám všem děkuji ahojky. :D Hodně vam pane dzardys

 

1.2.2024 20:53

Omlouváš se pořád, slibuješ pořád, ale kraviny taky děláš pořád. Trest si odpykej celý a tentokrát to myslím zcela vážně.


Powered by LeoSight IFS
LT~21