Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban / zkrácení


2.2.2024 09:38, naposledy upraveno 2.2.2024 12:07 uživatelem El1skaBUMBAC

Zdravím napišu to tu krátce 

dostala jsem ban za nonRP injuries realně vozídlo zelene mě tuklo u psa stanice a hned psal Rpi to že nabourali ve 130km/h do značky a psali že značka se nerpi tak co jako vždy jak se nabourali psali kurv.. pič.. apodobně 

 

Kdo nadělil ban ? @Phobios 

 

Powergaming  nom celej večer jsem jezdíla po městech nic vic :D 

kdyby něco měla jsem pouta a on mi je sundal..

 

)

prej a na co značku? no značka se má rpit pokud se nepletu..

vždy jak dostali nehodu psali jen ( do pič.. more / au au ) 

 

zajíma mě proč jsem dostala zrovná ja ban no děkují za každou odpověd od @Phobios ❤️

jinak pokud již máte nějaký důkaz co a jak se stalo poprosím mi to tady prokázat opravdu netuším se stalo

 

2.2.2024 12:09

Ahoj Pavle nebo jak ti mám říkat stále netuším,

Tvůj trest jsi obdržel poté co mi bylo zasláno video kde ty a dalších 8 lidí, které jsem dnes ráno potrestal porušujete pravidla serveru ve chvíli, kdy ani jeden admin nebyl na serveru. Ve chvíli, kdy admin není na serveru, neznamená to, že ze serveru máte freeroam, stále se jedná o RP server a Vy i My jakožto admini musíme dodržovat jeho pravidla a erpit.

Celé video jsem si prošel několikrát.

Ban za injuries - ne, to opravdu nebyl náraz v malé rychlosti, byl v docela velké a ty jsi seděl na korbě Raptoru, myslím, že i kdyby to bylo v malé rychlosti tak z té korby sletíš a rozbiješ si držku.

Ban za powergaming - Již zmíněná korba Raptoru, na které jsi "seděl". Řidič Raptoru si očividně neuvědomil, že Vás na té korbě má a lítal s Raptorem jak Max Verstappen s formulí po dráze. Nijak jsi neerpil to, že by jsi mohl vyletět či se ti něco stát a to je porušení, tvá postava získala nadliskou schopnost.

Důvod proč je tvůj trest na osm dní - Doba trvání tvého trestu byla odvozena z tvé historie banů a taktéž z toho, že jste tyto pravidla vědomě porušovali ve chvíli, když jste si mysleli, že na to nikdo nepříjde. Smůla pro Vás.

Unban ani zkrácení nečekej, svůj trest si odpykáš,

Měj se hezky.


Powered by LeoSight IFS
LT~22