Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Obhájení banu


Axo

Hráč

24
2.2.2024 09:46, naposledy upraveno 2.2.2024 10:00 uživatelem Axo

Čau Phobiosi, ohledně banu co jsi mi dal dnes ráno, viz. foto: 

Vyjádření k PG:

Upřímně žádný Powergaming v tom, že vylézt na budovu skrze vysoké auto, následně na ní tancovat, nevidím v tom nic jako Powergaming, vzhledem k tomu že RPím postavu která je docela jetá co se týče šíleností, jako jsou výšky a adrenalin celkově.

Vyjádření k NonRP Actingu:

Myslím si že k NonRP Actingu též nedošlo, jelikož má postava nedělala nic nereálného, to že vylezla na úzký bilboard, na kterém chvíli tancovala, poté si sedla aby měla opět stabilitu, nevidím v tom žádný NonRP Acting, jelikož jak již zmiňuji ve vyjádření PG ( vzhledem k tomu že RPím postavu která je docela jetá co se týče šíleností, jako jsou výšky a adrenalin celkově. )

@Phobios

                                                 Lásku, Axo out. 

(EDIT: Tímto co jsem tu napsal se snažím docílit aspoň zkrácením banu, jelikož mi to nepříjde uplně zásadní věc, ještě k tomu když tu postavu RPím, tak jak jí RPím)

2.2.2024 12:17

Ahoj Axo,

Stejně jako zbylých osm lidí, jste obdrželi tresty poté, co se ke mne dostalo video, kde vědomě porušujete pravidla serveru ve chvíli, kdy nebyl žádný administrátor ve hře a nemohl Vás nikdo kontrolovat, tak jste si mysleli, že se tomu vyhnete. Ve chvíli kdy na serveru není admin tak normálně pokračujete v RP, jste na RP serveru, né na nějakém freeroamu.

Nijak jsi nic neerpil, pouze jsis vyskočil na auto a poté na budovu, následně jsi tam začal tancovat jak na tanečním parketu v Seven Roses, pričemž jsi byl na malém a úzkém billboardu. Nevím co si mám představit osobu která je "jetá" většinou si představím nějakého silně závislého feťáka, který nemá zdravé myšlení jako normální člověk. Tvá postava může mít ráda adrenalin ale určitě musí dbát na nějakou bezpečnost což tancování bez žádného jištění na billboardu ve výšce, opravdu ale opravdu není.

Ale měl jsi normální odůvodnění toho, proč tvá postava takto jedná tak ti zkrátím trest o polovinu, to jest 2 dny.

Měj se hezky.


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo