Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Phobios a prodloužený trestík


NedamTi

Hráč

4
2.2.2024 14:14, naposledy upraveno 2.2.2024 18:25 uživatelem NedamTi

ahoj, ševaš. Tak znova s prodlouženým trestem..

 

V noci kolem 12 hodin nejsem si jistý jsme RPILI celkem dost formálně i normálně.

Nejspíše jde o omyl, Cop provoking.., kolega ze sboru PSA zastavil mého kámoše, tím pádem jsem čekal a stál jsem tam. To je vše co k tomuhle řeknu.

 

Dále..

 

NonRP injuries, Nidko ale že fakt nikdo jsme neviděli že by nás narazilo nějaké zelené auto. Byl jsem na korbě a nic se tam nestalo. Tohle opravdu nikdo z nás neviděl + ten kdo to natáčel jde uplně na nic vidět. klidně bych ukázal clip, ale nemám ho protože se nic nestalo. klipuju si každé věci po nehodě nebo cokoliv abych si to mohl poté třeba jako teď přehrát a podívat se na to ještě jednou. Omlouváme se jestli jsme někomu nezchutily RP, nebyli jsme samy kteří dneska měli sync atd.. samotnej Admin měl dneska také problémy. Řekl bych že to je problém z vaši strany..

 

Dále..

 

PowerGaming, pokuď vím byli tam zarpené židle nebo spíše normálně sedačky.

.

 

Dále... 

 

NonRP acting, byla také chyba toho že jsem šel a začal tam tancovat. Samozřejmě nebyl jsem sám takže se dá říci že jsem se připojil k komunitě kde byl čardaš nic víc nic míň.

 


Dále...

 

 

Zdraví rozum již zde.. POKOLOSMOLOS

 

to je vše dobrou noc. Sladké sny.

 

((E:))

Ok, děkuji. Mohl jsi napsat aspoň názor nebo odpověd na to proč. Ale moc dobře to chápu, pojďme radši psát klukům o nudesky pane SovjetDoge. snupi dogi dogi.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodná komunikace s členem AT
6.2.2024 19:57

Ahoj NedamTi,

Jelikož mi pořizovatel videa dovolil jej sdílet, video ti zde pošlu, jde na něm veškeré porušení pravidel z tvé strany, stejně dalších osmi lidí, kteří tento trest dostali.

Video

Tvůj trest je oprávěný za všechny porušení. Prodloužení jsi dostal kvůli tomu, že ti již jeden ban probíhal, tak jsem si to dovolil po Sovietovi to doplnit ještě o tyto věci.

Přeji ti hezký večer.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~29