Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban od Holyska.


Driftdog80

Hráč

13
2.2.2024 17:12, naposledy upraveno 2.2.2024 17:14 uživatelem Driftdog80

Zdravím, dnes jsem dostal ban za údajné CarDM, které bych tu chtěl vysvětlit, proč jsem ho udělal a za co by hráči co mě nahlásili měli být potrestáni.

Jak to celé začlo?
takže dneska jsem jel s kámošem v MG, byli jsme na benzince a jeli směr autoškola, najednou jsme viděli že se kolem nás motá motorka na které sedí osoba s fialovým šátkem a následně nás vybržduje po celém MG až do konce kde MG konči, a poté do nás zezadu naráží a rámuje nás černé BMW společně s motorkou, já jsem v tu chvíli udělal chybu že sem hráče nenahlásil a místo toho jsem se bránil takže ho rámoval zpět, poté co jsem ho ramnul tak hráč vyhrožoval banem či reportem viz zde foto


Jak pokračovala akce?

akce pokračovala tak že černé bmw začalo ujíždět kolem clubu belle, pak skončilo rozbité u HZS stanice, dotyčný absolutně neerpili injuries a místo toho si vzali do ruky nůž či basebolku a šli nás DMkovat, v tu chvíli jsem měl už dost a dal na ně report který sem za 20 minut zrušil protože se mi nechtělo čekat až AT team, který nebyl v tu dobu dostupný mi to příjme, a navíc jsem měl RP.

Zneužití /glue
poté co jsme jeli do nemocnice a zpět na místo se podívat jestli hráči rpí své zranění a injuries, tak odtahovali dané bmw z nějakého důvodu pomocí pizza auta a přitom porušili další pravidlo a to zneužití /glue přikládám další  foto a taky bych chtěl říct že během toho nás opět rámovala daná motorka. 


 Závěř


takže nakonec bych se tu chtěl ospravedlnit za dané CarDM, které sloužilo jako sebeobrana proti těmto 2 hráčům, který to udělali i včera a také dneska, přiznávám že historii mám větší a že už jen tak nějaké pravidlo neporuším, ale za toto bych se omluvil že to bylo fakt výjimka a chyba z mé strany kterou lituji a jsem si jí dostatečně vědom na to abych jí znova neporušil. děkuji především za odpověď @Holysek

2.2.2024 19:03

Hráči, které tu nahlašuješ budou potrestáni za porušení pravidel. Avšak to pro tebe samozřejmě neznamená, že budeš porušovat nějaké pravidla a bourat kvůli tomu do jiných vozidel. Stačí to nahlásit, daného hráče si dál nevšímat a čekat až ti report příjme nějaký z adminů. Jsem schopen ti ban zkrátit na 6 dní, ale jinak ti nevyhovím. Uzavírám.


Powered by LeoSight IFS
LT~21

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
AsiLucker

200Kč dnes v 11:29

Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024