Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ziadost o unban


Nikkos

Hráč

2
2.2.2024 19:18, naposledy upraveno 2.2.2024 19:31 uživatelem Nikkos

Zdravím dnes mi bol udeleny ban od Holyska

 

Vyjadrenie k situacii

Takže, Dneska sme si s kamošma normálne RPili byly sme v Montgovery kde nás len tak začal pronasledovat Ford ktorý potom rámoval bez dovodu, zacal nas ramovat na motorke. pote som si zobral moje vozidlo BMW s ktorým som ho blokoval aby neramoval do motorky na ktorej bol moj kamarát. Pote sme zastavili u HZS kde sme si chceli ist nieco vybavit jeden od nich vystupil a zacal nas mlatit obuškom. Tak samozrejme ze sme sa tam zacali mlatit pote co nas zacal clovek v tom modrom forde ramovat ked sme sa tam mlatili u HZS tak nas tam prejizdal atd. potom mi prekotil moje auto a ujeli.

 

Skratenie Banu:

Daná osoba dostala ban na 6 dni ked porušil o dost zasadnejsie pravidla ako ja. Uvedomujem si svoju chybu aj všetko a z tejto veci sa poučím.

/glue

/glue som nezneuzil ked mi sam admin a hrac ktory tu ma 800 hodin nahratych povedali ze v aute sediet nikto nemusi. ked mi to povie admin tak mu predsa verim. tak som si to nejak neoveroval.

Vyhrazanie sa banom:

Dosel som k danej osobe a povedal som mu do LocalOOC chatu ze ma report a on odpisal OK.

 

Dakujem za mna všetko budem rad za vysvetlenie a ked tak o skrátenie banu. uvedomujem si ze som si to mal zistit. a banom som sa nevyhrazal. 

2.2.2024 23:23

Admin ti to rozhodně nemohl říct, protože to je nelogický. V druhým autě rozhodně musí někdo sedět, protože někdo přece musí točit volantem že? Četl jsem si tvé zprávy v logu kde si psal, že borec dostane report a ať se těší na ban. Žádost o unban či zkrácení ti zamítám a nemusíš mě zase spamovat na DC, díky. Dobrou noc.


Powered by LeoSight IFS
LT~20