Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban - Kokolino (Globalný Administrátor)


2.2.2024 20:29

Ahoj, čau joo opět já.


Proč vlastně žádám o unban u globalního administrátora?


nebudu vám tu kecat ale skimo mě extrémně chybí, Je to nějaký pátek co mi ban běží (vlastně od 13.10.2023 až do ted) po dvou neuspešných žádostí,( https://leosight.cz/forum/topic/17817 , https://leosight.cz/forum/topic/17295 což se Dzardysovi se nemůžu divit a nechci mu nějak nedávat za pravdu že to není oprávněně ) proto jsem se rozhodl to tu sepsat globálnímu administrátorovy.


na jak dlouho teda ještě mám ban?



jsem si vědom že mi ban končí 9.3.2024.


Uvědomil jsem si teda situaci?


Uvědomil, odstřihl jsem od sebe lidi co porušovali pravidla a co mi byly špatným vzorem v rp, nadále se teda chci věnovat jen izs rp, a co chci nadále zlepšit tak social rp a mnoho další můžu říct že tento ban mi hodně otevřel oči a uvědomil jsem si že takhle pokračovat fakt nechci a určitě na skimu se chci udržet.


Závěr


chci se znovu omluvit celému AT za to že mě a další museli řešit, zároven se chci omluvit hráčům za to že čekal co se může týkat (reportu,ticketu a mnoho další....)mrzí mě to a jsem si vědom že mě to neomlouvá, nadále bych se tu chtěl omluvit i tobě Dzardys že jsi mě musel řešit a nemohl jsi dělat další věci, jak už jsem psal mrzí mě to ale neomlouvá mě to. Nadále vám můžu říct že jsem se fakt ponaučil a fakt se chci v rp posunout dále a ne se nechávat trestat.


myslím si že by to takhle mohlo stačit pokud někdo má cokoliv klidně piště zde pokusím se všem odpovědět na dotazy a podobně.
dovolím si zde označit @Puding a @Dzardys
(ps mám problém z čj tak tam můžou být chyby tak se předem omlouvám)


Kokolino

20.2.2024 14:39

Ahoj, jelikož ti už většina trestu vypršela a v historii nemáš nějak moc trestů, rozhodla jsem se ti vyhovět a unban ti dát.


Powered by LeoSight IFS
LT~51