Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost o unban nebo zkraceni banu


Misha27

Hráč

3
3.2.2024 14:48, naposledy upraveno 3.2.2024 16:25 uživatelem Misha27

Dobry den, vcera jsem si chtel zapnout MTA ale bohuzel mam ban na 2 dny, vcera jsem to zapl po 2 mesicich, k tomu muj kamarad to hral uplne poprve takze jsem ho zaucoval, hrali jsme to zhruba pul hodiny a nastala prvni nehoda co jsme doerpili, s kamaradem jsem i na discordu, takze jsem mu radil co a jak ale jak rikam hraje to poprve nevi co dela a zmatkuje pritom co ma rpit. Chci se omluvit za druhou nehodu co se stala, kamarad sel po silnici, a jela audina zhruba 200 kmh a nabourala do neho, frajer ve vnitr nevystoupil hadal se semnou, a neerpil naraz, bohuzel jak jsem se s nim dohadoval tak dlouho ze jsem nemel cas skrz toho ze jsem to musel vypnout z osobnich duvodu. Poprosim teda o unban a nebo o zkraceni banu na dnesek, rad bych si dnes zahral a zaucil lepe kamarada. Dekuji. Uz se to nestane.

 

@magovec @Dzardys @Puding @Phobios @Dzardys

3.2.2024 17:01

Ahoj, tím, že budeš hrát loterii, který admin ti odpoví, tím, že preventivně označíš polovinu z nich, ničeho nedocílíš. Nemám s tvým banem nic společného, tak zkrátka počkej na vyřešení žádosti a nezahlcuj fórum.

3.2.2024 17:15

Ahoj, je chvályhodné, že se snažíš zaučit kamaráda, ale tímto způsobem moc dobře zaučený nebude. Nic vás neopravňuje porušovat pravidla, jste hráči jako ostatní a pohybudejete se v RP světě, kde je potřeba je dodržovat. Za to zběsilé označování bych to nejradši neudělal, ale žádost je sepsaná slušně s máš odpykané dvě třetiny trestu, tak tě pustím do hry. Doufejme že si poučen a už se to vážně nebude opakovat. 


Powered by LeoSight IFS
LT~29