Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


Lobster

Hráč

4
4.2.2024 14:25

Ahoj, ano jsem to zase ja Lobster, který to furt zkouší a moc mu to nevychazí. Dneska je ten den jsem se rozhodl že se budu snažit sepsat žádost která by vyhovovala jakému koliv člena A-Teamu. Jsem rád kdo koliv to přečetl a bud dal nějakou reakci či odpověd moc si toho važím, chápu někdo semnou třeba nebude souhlasit ale ja stím počitám :-)

Důvod banu - Zaco jsem dostal ban? asi polovina z nás ví zaco mam perma ban... Ale zde vsam to tady znova řeknu kvuli tomu, kdyby to někdo nevědel. Hlavně proč jsem dostal ban, kvuli mé history, bylo to opravdu dost banu, kterých jsem si vědom, poté k tomu taky pomohlo... Multi Account také uplná blbost (Pokavad někdo ma multiaccount tak vám radím nedělej te to je to zcela zbytečné a zbytečný ban).. Taktéž co tomu moc nepomohlo tak co jsem porušil a to byl Alt to Alt, taktéž nedoporučuji vše co uděláte tak vše se postupem času stejně zjistí. Chapu A-Team jak se rozhodl kvuli mému banu... Ohledně mé historie to bylo na perma ban.

PROČ BYCH MĚL DOSTAT UNBAN? - Vím že už kdysi davno, už jsem dostal šanci... Vím to co jsem provedl bohužel už nevrátím zpátky, kdyby to bylo možné tak bych vše udělal uplně jinak než předtím než co se tohle vše stalo. Vždy jsem se snažíl i ted snažím se vycházet ze všema i s hračema, a nerad mam s nekým nějaké komplikace apod. Vím co ted možna napišu, tak kvuli tomu zase neprojidu.. ale  chtěl jsem říci že u mě jde už alespon vidět, že jsem uznal tu chybu, a uvědomil jsem si co jsem vše napáchal a zbytečně jsem dělal nějaky problémy.

PROČ CHCI (ZASE) UNBAN? - Je mnoha věcí proč chci zpatky a proč se snažím se dostat znova na Skimo. Zde vám vypišu jen pár důvodu proč bych chtěl zase být mezi Leosight komunitou zpátky. Nejvetší můj důvod je ta komunita, přeci všichni víme že nikdo není nejlepší ale i s nejhoršíma hračema se dá dobře zarpit či pokecat na discordu aneboli někde jinde. Další důvod když si vezmu hlediska v RP situaci, se snažím nějakým způsobem zbohatnout a + se snažít IZS jednotkám zase dělat nějaký to RP. Mam namysli se snažím zase rozjet nějaky old school nelegal. Nemam namysli nějak hračum kazit hru, ale spiše dělat RP PSA apod. I taktéž rozjet znova nějakou svoji firmičku či pracovat pro někoho, a snažit mu vydělat pěkný balík peněz. Taktéž do toho patří i A-Team komunita.. chybí mi někdy to volaní s A-Teamem na Leosightu, přeci už s nějakýma členama A-Teamu jsem už mluvil a s nějakýma které už nejsou v A-Teamu, ale vždy to byla sranda i v RP situaci to samé. Je toho spousta.. napsal jsem tedy nějaky vetší informace ohledně toho proč bych zase chtěl jít na Skimo RolePlay.

CO OČEKÁVÁM OHLEDNĚ TÉTO ŽÁDOSTI? -  Popravdě ja mužu čekat co koliv, i něco dobrýho a něco špatného.. Já to neovlivním, ja spíše budu čekat na nějakou zprávu co napíše nějaký Administrátor, a budu se snažit se sním nějak domluvit a vyhovět všem Administrátorům. Ale popravdě já už ztracím naději ale třeba budu mít štestí a dosáhnu posledního unbanu.

POKAVAD BYCH DOSTAL UNBAN, CO BYCH SE SNAŽIL DĚLAT? - Já kdybych dostal unban, tak bych se konečne už snažil neporušovat pravidla, a to řikám z mého srdce do opravdy že bych to dodržoval, samozdřejmě někdy se člověk neuhlida a nějaky to non rp driving poruší, ale vím že by se to stávat nemělo. Já bych spiše se snažil rozjet nějaky to RP znova a lepší než co jsem dělal předtím. Ale ja vím že mužu tady psat co koliv, a někdo třeba nemusí veřit, a ja to chápu a chapu to rozhodnutí jaký bude stanoveno.

PODĚKOVÁNÍ - Musím hlavně poděkovat celému A-Teamu který řeší znova mojí žádost, dneska jsem se tady snažil se trochu vypsat aby to dávalo hlavu a patu. Já tedy budu čekat na jakou koliv zprávu, a jsem smíření s každou odpovědi. Takže ješte jednou VELKÉ DIKY kdo tohle dočetl až do konce, a jsem velice rad za všechni, kdo tady zanechal nějakou odpověd či reakci, a přeji vám krásný zbytek večera!

5.2.2024 01:34

Trochu jsem si tě musel oživit v pamětí a povedlo se. Rovnou ti říkám že ti unban nedám. Máš jíž druhý učet a oba dva mají pestrou historii trestu. Měl jsi šanci dost a stejně jsi je promarnil. Někdo jako ty nepatří na RP server. Unban ti nedám a tečka.


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024