Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu případně Unban?


Skaliik

Hráč

15
4.2.2024 19:24

Ahoj,

Ani sám nevím kde bych začal. Včera ve večerních hodinách jsem obdržel ban za nonRP inj. a porušení zdravého rozumu. Od Game Mastera @Holysek

Proč jsem ban dostal?

Takže nebudu nějak zdržovat a vysvětlovat předcházející děj akce, včera kolem 21:30 jsem poblíž Banky v LS potkal hlídku která nejspíše chtěla provést traffic stop. Bohužel řidič vozu ve kterém jsem byl začal ujíždět a stala se z trafficu docela zběsilá honička po LS. Poté hlídka za námi provedla ukázkový PIT manévr přičemž naše auto rozhodila a nabourali jsme. Já a řidič jsme měli u sebe pistoli která nebyla legálně držena, tudiž jsem se dal na útěk a chtěl se nějak zachránit.. Přičemž jsem (upřímně nevím co jsem si myslel nejspíše že to není taková výška, defakto jsem začal panikařit) skočil z mostu který má cca 6-8m (což je poměrně vysoká výška na to abych se dokázal pohnout či běžet pryč), ovšem já páchal dál! Po pádu jsem běžel dále a následně jsem se pokusil střílet na již zmíněnou hlídku abych se vyhnul zatčení.

 

Co si o banu myslím a proč žádám o UB?

Myslím si že ban byl rozhodně právem a nehodlám se z něj nějak vymlouvat. Samotného mě zamrzelo když jsem si uvědomil že jsem defakto takto "Podváděl" (Ale nebylo mi to nic platné jak tomu bývá). Svou chybu jsem si uvědomil již pár minut po banu. Poté co jsem viděl video z toho skoku jsem se plácl na čelo a jak jsem popsal výše zamrzelo to mě samotného. Každopádně ban beru jako dobrou lekci ze které jsem se ponaučil.

Proč vlastně žádám o UB? Troufám si říct že až na tuto chybu jsem RP bral vždy vážně, a také jsem s podobnými problémy v minulosti neměl. Tudiž budu rád za jakoukoliv odezvu na tuto žádost.

 

Omluva na závěr

V posledních slovech bych se chtěl za mé včerejší "RP" v podobě skoku z mostu. Omluvit všem přítomným při mém konání a za případné pohoršení.

Také doufám že samotný @Holysek mojí žádost příjme a vyhoví mi. Nehodlám opakovat tuto chybu a příště si rozmyslím kde skáču. 

Přeji všem pěkný zbytek večera.

4.2.2024 22:13

Jediný co se mi nelíbí na této žádosti je ta kurzíva 😠 jinak je tato žádost docela hezká a líbí se mi. Jsem rád, že si seš vědom porušení pravidel. Samozřejmě se nevyhneš trestu a unban ti nedám. Jsem schopen se s tebou domluvit na zkrácení banu na 7 dní, ale níž nepůjdu. Uzavírám.


Powered by LeoSight IFS
LT~25