Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban (spíše vysvětlení banu)


Zeintar

Hráč

49
4.2.2024 22:35, naposledy upraveno 5.2.2024 00:07 uživatelem Zeintar

Čau,

dneska jsem dostal ban na 12 dní za "trollRP, trashRP, nonRP injuries, common sense, nevážění si vlastního života, nonRP driving". Obratem jsem tedy psal Phobiosovi, který mi ban udělil, zač ten ban byl (neboť jsem v tu dobu patroloval po Montgomery). Důvod doteď nevím. Phobios si na mou otázku, co jsem udělal, ze mě dělal dobrý den slovy "Ahoj, důvod máš v tom banu, přímo na screenshotu, který jsi nyní poslal, taktéž ti mohu jeden poslat", poté velmi oddáleně specifikoval "Šlo o nějakou akci v nemocnici z předevčerejška, přesněji ti nedokážu říct o co tam šlo, jen mi byl poslán úryvek logu. Pak za video kde s HSU naháníš nějaké auto." Doteď nevím důvod. Dovolím si zde tedy leaknout naši chat konverzaci.

Když jsem si spojil dva a dva dohromady, tak mi došlo, že hráč GaLp začal mačkat tlačítko F2 jako o závod, protože se mu něco nezdálo v pořádku. 

Jelikož mi tedy Phobios není schopen ani vysvětlit, co jsem dle něj udělal špatně, píši tuto žádost o unban (spíše vysvětlení banu).

Tato žádost tedy není adresovaná jako stížnost na administrátora, dokud mi Phobios neobjasní to, co jsem provedl, protože "přesněji ti nedokážu říct o co tam šlo, jen mi byl poslán úryvek logu." mi opravdu nestačí.

Rozepisovat se nějak nebudu, dokud nebudu vědět dostatek.

 

//EDIT: Situaci jsme si dovysvětlili na Teamspeaku a vše si objasnili. Phobios mě vyslyšel, já jsem vyslyšel jeho a myslím, že jsme oba nešťastným situaciím přišli na kloub. 

S pozdravem,
Zein

5.2.2024 00:11, naposledy upraveno 5.2.2024 08:47 uživatelem Dzardys

Vzhledem k editu si dovolím uzamknout.

E: A na tvou žádost zpětně odemknout.

5.2.2024 14:10

Ahoj Zeine,

Po naší včerejší rozmluvě o tom co a jak se dělo jsem se rozhodl ti udělit unban. Přednesl jsi mi mnohem lepší vysvětlení než zde. Za což ti děkuji, ovšem lehce zde cítím menší aroganci psanou při žádosti, je možné, že to bylo z afektu a nyní už by jsi to tak nenapsal.

Tímto se ti zde omlouvám a nyní máš unban a můžeš vstoupit do hry, ovšem budu rád, když se ještě dnes na chvíli sejdeme a pokecáme ještě o pár věcích,
Měj se hezky.


Powered by LeoSight IFS
LT~31