Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban Zchovankyo


4.2.2024 22:35, naposledy upraveno 4.2.2024 22:49 uživatelem Zchovankyo

Čau, 

dneska jsem dostal ban na 6 dní, za trash RP, troll RP, pravidlo 21. 

Nesouhlasím s délkou banu, která mi přijde nepřiměřená a neadekvátní. 

Jedná se o situaci ze dne 2.2 v půl jedné ráno, kdy milovaná Bianca vyjížděla na výjezd k brečícímu pacientovi do cel policie, Oberonu Sinclairovi. Pacienta ošetřila bla bla a převezla do nemocnice, kde bylo potřeba otevřít, vyčistit a znovu zašít ránu. Během RP, které tam probíhalo jsme si se Zeinem vysvětlovali v OOC a /do, že Francis nemůže slyšet rozhovor za dvojitými dveřmi, které vedou na operační trakt. Chápu, že ono vysvětlování nebylo moc vhodné, a v /do šlo o trochu "volnější" diskuzi, než RP, ale svůj účel to plnilo. 

S pravidlem 21 absolutně nesouhlasím. V OOC chatu nepadly žádné nadávky, byla použita pouze čeština a nikdo nespamoval, pouze jsme diskutovali nad propustností zvuku skrze dveře. 

Trash RP tam mírně zaváněl, neboť konverzace v /do nebyla zcela adekvátní, ale zase ne úplně katastrofální. A troll RP, bez komentáře. Žádný troll v tom není. 

Udivilo mě, jak mi Phobios vysvětlil za co jsem dostal ban, že dostal pouze úryvek z logů, nečetl je celé a vlastně netuší co se tam přesně odehrávalo. I tak soudil a rozdal bany. Galp mohl alespoň Phobiosovi poslat celé logy. 

Níže taktéž posílám screen z logů, aby všichni viděli za co jsem ban dostal a mohli se tak tomu vyhnout. :) 

Žádám tím o zkrácení banu, šest dní se mi zdá opravdu nepřiměřené a zbytečné. 

 

logy: https://leosight.cz/logs/eJ2hFOCASj

cau

5.2.2024 00:11, naposledy upraveno 5.2.2024 08:48 uživatelem Dzardys

Vzhledem k Zeinovu editu si dovolím uzamknout. Pokud došlo z mé strany k omylu, neprodleně mne prosím informuj na Discordu.

E: A dle mně dostupných informací je plánováno ještě nějaké vyjádření, tak vám to nechám tedy open.

5.2.2024 14:11

Ahoj Zchovi,

Po naší včerejší rozmluvě o tom co a jak se dělo jsem se rozhodl ti udělit unban. Sice jsi moc nemluvil a nechal jsi za sebe mluvit mluvčího Zeina ale ten to vyřešil i za tebe, jelikož jste měli jednu část trestu za společnou věc, u které jsme se nějak rozumně domluvili.

Tímto se ti zde omlouvám a nyní máš unban a můžeš vstoupit do hry.
Měj se hezky.


Powered by LeoSight IFS
LT~37