Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Změna přijmení David Zakharov


DejviiX

Hráč

8
5.2.2024 15:17

Dobrý den soude píšu vám se žádostí o změně přijmení

 Nedávno jsem zjistil, že můj biologický otec je úplně někdo jiný než byl je to pan Harrison se kterým moje matka žila v dřívější době. Nechtěl jsem tomu uvěřit nechápu to do teď a matka mi to nikdy nechtěla říct. Zjistil jsem to sám když mi biologický otec poslal dopis a chtěl se semnou sejít osobně a popovídat si o všem. Bylo to pro mě velké překvapení a zároveň to pro mě znamená hodně. Cítím, že bych se rád více identifikoval s mým biologickým otcem a jeho rodinou. Proto bych vás chtěl požádat o změnu mého příjmení na Harrison, které je příjmením mého otce. Věřím, že tato změna mi pomůže navázat silnější vazbu s mou biologickou rodinou a posílí můj vztah s mým otcem. Rád bych se dozvěděl více informací o postupu a o jakých dokumentech budu potřebovat k předložení žádosti. Také by mě zajímalo, zda je nutné absolvovat nějaké další kroky nebo vyplnit formuláře. Budu vděčný

Přeji hezký den, David Zakharov

10.2.2024 20:05

Adresát: David Zakharov
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Vaší žádosti jsme se rozhodli vyhovět a do matriční knihy Vás zapíšeme pod novým jménem "David Hamilton".

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~22