Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu/unban - Cepicka


Cepicka

Hráč

29
5.2.2024 18:38, naposledy upraveno 5.2.2024 18:41 uživatelem Cepicka

Ahoj,

Jako úplně první vysvětlím co se vlastně stalo.. Včera tj. 4.2 v 00:25 jsem dostal ban za Non RP injuries, NonRP acting a Cop provoking.

Ban za tyto pravidla vznikl z situace, kdy jsem se rozhodl že si z auta sundám SPZ, přebarvím si ho na černo a vyrazím do ulic za účelem udělat nějaké to RP převážně pro PSA.. To se i povedlo jelikož si někdo z policistů všiml mého auta bez SPZ a chtěl mě zastavit, já začal ujíždět, projížděl jsem různé uličky po Red County i mimo prostě jsem jezdil kde mi to zrovna přišlo pod ruku.. Když jsem za sebou viděl HSU (policejní camaro) tak jsem věděl že nemám šanci ujet na normální silnici a tak jsem se vydal do polní cestičky, protože jsem věděl že tam HSU nebude mít šanci, bohužel se stala nepříjemná situace kterou jsem nečekal a to ta, že se HSU kousíček do cestičky vydalo a jeho řidič @Zeintar mě nechtěně pitnul protože blbě předpověděl kam pojedu, já s Evem se kvůli pitnutí dostal do boku a srazil jsem plot a trošku jsem ťuknul do nějaké dřevěné chatky, já ale rozjel se dál, i kdyby mě pitnul schválně tak si myslím že by se mi v tom autě doopravdy nic nestalo, jelikož mám blueprint na rally úpravu tudíž je vozidlo celé vyztužené, má skořepinové sedačky a 4 bodové pásy + helma takže prostě spoustu bezpečnostních prvků navíc.. 

Abych se přesunul k dalšímu porušenému pravidlu tedy "NonRP acting", ten jsem dostal za to že jsem po ujetí policii a následném schování auta do garáže neRPil nic ve stylu že jsem vyklepaný plný adrenalinu a podobně.. Dobrá, uznávám že jsem mohl něco v takovém stylu určitě zaRPit a dokonce si i myslím že jsem něco ve stylu "utírá si pot z čela" RPil ale to bych kecal. Každopádně tyhle RPčka prožívám docela i IRL za kompem a od toho se dosti odvíjí mé RP a v té době mě prostě nenapadlo nic jako "je zpocený a nervózní" ZaRPit takže se omlouvám že jsem nic takového pravděpodobně nezaRPil a pro příště (jestli nějaké příště bude) to už budu vědět.

Poslední porušené pravidlo je "Cop Provoking" řeknu úplně upřímně že je z mé strany blbost si prostě připravit auto, vzít celoobličejovou helmu a vyjet ven za účelem ujíždět PSAčkům ale na druhou stranu jsem se snažil neprovokovat PSAčka tak okatě, jezdit kolem nich jak blázen, driftovat u nich nebo něco podobného, prostě jsem si jen počkal až si nějaký policista všimne že nemám SPZtku a bude mě kvůli tomu chtít zastavit, hned co nějaký policista zapnul majáky a rozjel se zamnou, tak jsem samozřejmě začal ujíždět. Takže ano, věřím že to z pohledu PSA a Magovce mohlo vypadat jako "Cop Provoking" ale ba naopak to je něco čemu jsem se snažil nějak vyhýbat a doslova na sebe neupozornit nějak extrémně.. Přeci jen jsem na sebe upozornil už jen tím že jsem neměl tu SPZtku.

 

Abychom došli k závěru,
Omlouvám se všem zúčastněným RP akce mé ujížděčky, hlavně tedy Magovcovi a těm kterým se ta RP akce nelíbila. O Unban žádám takhle brzo protože jsem si hned uvědomil svou chybu a pro příště jsem ponaučený, zároveň jsem se pokusil většinu věcí nějak obhájit a také bych samozřejmě byl rád za zkrácení nebo unban hlavně kvůli menšímu IC eventu (Tuning srazu) který chceme s Havlim uspořádat už po několikáté, k uspořádání potřebuji mít přístup ke Skimu abych mohl s Havlim připravit místa kde se bude konat, oznámit to všechno na irisu, Havli klasicky na inzercích a tak podobně. To ujíždění jsem nemyslel nějak špatně za účelem pravidla porušit, naopak jsem to bral tak že udělám nějaké RPčko pro PSAčka ale bohužel se to většině asi moc nelíbilo a tak vím že to příště nemám dělat. Ještě jednou se tedy omlouvám a bude velice rád za zkrácení trestu či případný unban. Děkuji a přeji pěkný zbytek dne.

-Cepicka

5.2.2024 20:42

Vyřešeno soukromou cestou přes Discord, zkráceno na 48h.


Powered by LeoSight IFS
LT~33