Zdravím všetkých pri obhajení môjho banu a žiadosti o skrátenie Banu.
Včera som dostal ban od Game Admina @magovec, Ban mi bol udelený za NonRP Inj,NonRP acting,Cop provoking
Nechcem túto žiadosť nijak roztahovať takže v krátkosti.
Čo sa Stalo v krátkosti pri situáci NonRP Inj:
Nasadol som k hráčovy @Cepicka s ktorým sme následne začali jazdiť po RC,Kde si PSA všimla vozidlo bez RZ a začala nás nahánaťwW. Po chvíľke sme sa ocitli v oblasti LS
kde nás začalo nahánať HSU a šoférovy bolo jasné že sa mu nedokáže startiť na asflatke, tak sa vodič vidal do Polnej cesty v LasColinas kde nás nechtiac
buchol do boku vozidla @Zeintar kde nás to poslalo do plotíku a oprelo o chatku. Následne sme chvílku počkali a následne sme pokračovali Ďalej v nahánačke.
Ano uznávam moje jednanie nebolo správne,Mal som si aj po odzajdze napísať inj a nijak neporušovať pravidla. Týmto sa ospravedľnujem všetkým pretože sa
situáci mala vyvíjať uplne inak.
Čo sa stalo pri situáci NonRp Acting:
Následne sa vodičovi poradilo újsť Policajtom, tak som mu ICly povedal nech to zaparkuje umňa na dielni. Vozidlo sme teda uschovali do dielne
, ja som dieľňu zamkol a postavili sme sa vonku pred ňu ako by sa nič nestalo. V tom strese a adrenalíne ma
nič nenapadlo zaerpiť. Uznávam je to len moja chyba, a beriem zaňu zodpovednosť.
Čo sa stalo pri situáci Cop provoking:
Ako som už spomínal, Nastupil som si do vozidla takže som sa stal spolučastníkom nahánačky a nechceného CopProvokingu,Taktiež som pri nahánačke kričal "Gas Gas Gas"
čož som nemal robiť, mal som byť rád že sa držím v sedačke. Uznávam svoju chybu a ospravedľnujem sa, budem sa vyvarovať všetkým situácim.
Týmto záverom by som sa chcel ospravedľniť všetkým ktorým som obmedzil v kvalitný RolePlay.
Prajem všetkým pekný deň.
S pozdravom Raketa0405
Zdravím všetkých pri obhajení môjho banu a žiadosti o skrátenie Banu.
Včera som dostal ban od Game Admina [user:5821], Ban mi bol udelený za NonRP Inj,NonRP acting,Cop provoking
Nechcem túto žiadosť nijak roztahovať takže v krátkosti.
Čo sa Stalo v krátkosti pri situáci NonRP Inj:
Nasadol som k hráčovy [user:4889] s ktorým sme následne začali jazdiť po RC,Kde si PSA všimla vozidlo bez RZ a začala nás nahánaťwW. Po chvíľke sme sa ocitli v oblasti LS
kde nás začalo nahánať HSU a šoférovy bolo jasné že sa mu nedokáže startiť na asflatke, tak sa vodič vidal do Polnej cesty v LasColinas kde nás nechtiac
buchol do boku vozidla [user:4196] kde nás to poslalo do plotíku a oprelo o chatku. Následne sme chvílku počkali a následne sme pokračovali Ďalej v nahánačke.
Ano uznávam moje jednanie nebolo správne,Mal som si aj po odzajdze napísať inj a nijak neporušovať pravidla. Týmto sa ospravedľnujem všetkým pretože sa
situáci mala vyvíjať uplne inak.
Čo sa stalo pri situáci NonRp Acting:
Následne sa vodičovi poradilo újsť Policajtom, tak som mu ICly povedal nech to zaparkuje umňa na dielni. Vozidlo sme teda uschovali do dielne
, ja som dieľňu zamkol a postavili sme sa vonku pred ňu ako by sa nič nestalo. V tom strese a adrenalíne ma
nič nenapadlo zaerpiť. Uznávam je to len moja chyba, a beriem zaňu zodpovednosť.
Čo sa stalo pri situáci Cop provoking:
Ako som už spomínal, Nastupil som si do vozidla takže som sa stal spolučastníkom nahánačky a nechceného CopProvokingu,Taktiež som pri nahánačke kričal "Gas Gas Gas"
čož som nemal robiť, mal som byť rád že sa držím v sedačke. Uznávam svoju chybu a ospravedľnujem sa, budem sa vyvarovať všetkým situácim.
Týmto záverom by som sa chcel ospravedľniť všetkým ktorým som obmedzil v kvalitný RolePlay.
Prajem všetkým pekný deň.
S pozdravom Raketa0405