Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban - Kocvin, zdravý rozum (12 hodin)


hondacivic

Hráč

54
7.2.2024 22:32

Zdravím, vítám vás u mé žádosti o unban.

Dnes těsně před desátou hodinou jsem dostal ban za Zdravý rozum na 12 hodin od administrátora Kocvin.

Upřímně netuším co přesně jsem porušil jelikož jsem posledních pár desítek minut afkoval. Ale po delším promyšlení jsem dospěl závěru že jsem ban pravděpodobně dostlal za objetí "nehody", která ani nevypadala jako nehoda. Viděl jsem pár aut blokující silnici, bez IZS složek, zastavovat se mi samozřejmě nechtělo tak jsem hodil tempomat asi na 50-70 a objel to po krajnici, která byla hliněná. 

Samozřejmě s banem nesouhlasím jelikož si myslím že k porušení zdravého rozumu nedošlo. Cílem mé žádosti je unban či pořádné vysvětlení.

Děkuji za přečtení, a přeji krásný večer.

@kocvin

7.2.2024 22:45, naposledy upraveno 7.2.2024 23:05 uživatelem kocvin

Ahoj, seš zřejmě chytrý kluk a vydedukoval si to tím pádem naprosto přesně, ban jste dostali všichni za objíždění nehody, stejně jak to uvádíš ve svém nesouhlasu s banem. Kdyby se podobný incident stal ve skutečnosti tak slyšíš křik, vidíš kouř a zmačkané plechy a ani tě nenapadne takové místo bezohledně projet. Tady na Skimu vidíš jen zapnuté "čtverky" u aut a statusy nad hlavami, bohužel. Ale ani u nás na serveru by ses nezachoval, nebo tedy neměl zachovat tak, že to vezmeš první škarpou okolo a tradá pryč. 

S banem samozřejmě souhlasit nemusíš je to tvé právo, máš možnost se dovolat u vyšších instancí. Já ti jej prozatím ani nezruším a ani nesmažu z historie trestů. Dobrou noc. 


Powered by LeoSight IFS
LT~23