Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

BAN (60dní) od @puding


Arslan

Hráč

2
10.2.2024 01:22

Dobrý deň, včera 9.2. som dostal ban od @Puding za Nonrp fear, nonrp injuries, VDM, obecně nonrp chování.  Dobre uznávam že moje chovanie bolo celkom nonRP keď som sa na to spaťne pozrel, ale nechápem aký non RP fear. Nevšimol som si žiadny non RP fear, ale že vôbec.

Ale to už je jedno, hlavne čo som chcel povedať je že uznávam svoju chybu a ospravedlňujem sa. Ale môj názor je že 60 dní je fakt hodne za takúto výtržidosť. Preto by som chcel veľmi poprosiť aspoň a malé skrátenie banu. Pred chvýľov som čakal tiež 60dní na unban tešil som že si zase zahrám po dlhej dobe. A už nechcem zase čakat dalšie 2 mesiace. Osobne sa ospravedlnujem @Puding a nespochybňujem jej rozohdnutie ale aj tak si myslím že je 60dní moc

Nečakal som že sa takéto správanie by som dostal ban na 2 mesiace a ešte raz sa za moje správanie ospravedlňujem. Budem rád za odpoveď a budem rešpektovať vaše rozhodnutie.

Prajem pekný večer

s Pozdravom Arslan.

 

10.2.2024 02:11

Ahoj, za tu dobu co jsem tě sledovala jsi neudělal doslova ani jednu věc co byla podle RP pravidel. Co se RP fearu týče, byla to asi spíš špatná formulace. Každopádně když někomu v 520i vletíš schválně pod kola superduty tak se to trochu dá brát za nonrp fear a nevážení si života. Mimo to i VDM.
Zkrácení ti nedám, dostal jsi unban nedávno a přišel jsi zase jen dělat ptákoviny.
Čas využij čtením pravidel.


Powered by LeoSight IFS
LT~33