Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádám o Unban


TraneCZ

Hráč

15
10.2.2024 19:45

Zdravím omlouvám se že ruším dostal jsem ban za non injuries přitom jsem injuries RPil náhle po hodinovém řešení u PSA jsem musel jít nutně off tudíž z nemocnice na stanici jsem prostě už pospíchal takže jsme to vše vzali hopem ban mi neukazuje kdo mě zabanoval tudíž žádám si o unban není problém poslat logy s tím že jsem do ooc psal že musím opravdu nutně off doufám že k tomu máte nějaké pochopení popřípadě děkuji s pozdravem Trane :)

Develon

Hráč

40
10.2.2024 22:52

prosím :D 

 

11.2.2024 01:04

Ahoj, ty si sice injures RPil, ale bylo to až po druhé srážce s policejním vozem, tudíž pozdě. Při té první si nasedl zpátky na motorku a ujížděl dál. Právě za tuto situaci si vyfasoval ban, jistě si na ní u metra v Los Santos vzpomeneš. Trest si odpykáš až do konce a věřím, že příště se podobným přešlapům vyvaruješ. Dobrou noc. 


Powered by LeoSight IFS
LT~25