Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban nebo zkrácení trestu


pdave4

Hráč

7
10.2.2024 21:34

Vážený správce serveru, obracím se na vás s pokornou žádostí o unban nebo zkrácení trestu. Tentokrát jsem vybral své slova.

Především bych chtěl vyjádřit upřímnou lítost nad svým předchozím chováním, které vedlo k mému zablokování. Chápu, že dodržování pravidel je základním předpokladem pro udržení pozitivní atmosféry a bezpečného prostředí pro všechny uživatele. Mé chování bylo neuvážené a nedůsledné, a za to jsem plně odpovědný.

Nyní si uvědomuji vážnost svého jednání a jsem připraven podniknout kroky ke změně svého přístupu. Chci se omluvit všem, které jsem svými činy zneklidnil či obtěžoval, a slibuji, že se budu snažit napravit škody a znovu získat vaši důvěru.

Rozumím, že moje jednání mohlo narušit klid a pohodu ostatních uživatelů, a slibuji, že se budu snažit být příkladem v pozitivním chování a přispět k harmonické atmosféře na serveru.

Mám hluboký respekt k pravidlům vaší komunity a jsem připraven je respektovat a dodržovat. Byla by pro mě velkou ctí, kdybyste mi udělili druhou šanci a umožnili mi znovu se zapojit do aktivit na serveru. Slibuji, že svou pozici na serveru budu považovat za příležitost k vytvoření pozitivního prostředí pro všechny. S úctou a upřímným přáním změny.

[pdave4]

Jackal

VIP

46
10.2.2024 22:00

F3nixar

Hráč

22
11.2.2024 20:08

Trochu se na podívejme z jiné stránky.

Umělá inteligence je skvělý nástroj, abychom se mohli inspirovat tím, jak třeba formulovat věty. Nalijme si čistého vína, ale radši bych četl něco takového, než třeba 10 letého pepíka, který si nedal ani tu starost s trochou vizuální kreativity... 

Suma sumárum, chceme-li používat i tu umělou inteligenci, nekopírujte, ale inspirujte se. Třeba nějakými frázemi nebo i skladbou věty. Nemůžeme být všichni jako Holub, který svým projevem dokáže říct fakt všechno. 

Fénix out

12.2.2024 12:48

Vážený uživateli,

děkujeme Vám za Vaši žádost o unban nebo zkrácení trestu. Vaše slova působí jako upřímný projev lítosti a ochoty k nápravě chyb. Nicméně, přestože si vážíme Vaší snahy a uvědomujeme si, že lidé mohou udělat chyby a chtít se zlepšit, musíme také brát v úvahu dopady Vašeho předchozího chování na naši komunitu.

Rádi bychom Vás upozornili, že pro nás je důležité, aby žádosti o unban byly osobní a předložené přímo uživatelem, a ne prostřednictvím umělé inteligence. Rozumíme tomu, že někteří uživatelé mohou mít potřebu využít technologii při formulaci svých žádostí, ale preferujeme osobní a autentický přístup.

Vaše žádost bude projednána v rámci našich standardních postupů pro takové případy. Věříme v druhé šance, ale zároveň musíme zajistit, že naše pravidla a normy chování jsou respektovány pro dobro všech uživatelů. Vaše ochota ke změně je vítaná a bude brána v úvahu.

S úctou,
magovec

 

Teď opravdu, s takovou moc nepochodíš... Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~45