Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban


Denis1234

Hráč

6
11.2.2024 18:07, naposledy upraveno 11.2.2024 19:18 uživatelem Denis1234

dobrý den/večer,  chtěl bych se omluvit pánovi Dzardysovi za to že zase píšu žadost o unban omlouvám se.

Taky se chci omluvit hračum, co jsem provedl chápu se** vás asi někteří si přejete abych už nehrál, omlouvám se vám za to moc slibuju že to neudělám.          Taky adminum se chci omluvit že mají semnou pořat praci, omlouvám se pánové.

Ale ze všech se chci omluvit panovi Dzardysovi, za to že vždycky píšu slibuju atd... a nesplním pane omlouvám se, moc já nevím že nikdy, nedodržím ale tet už ano moc se omlouvám pane odpuste mi to. A taky se omlouvám že semnou mate nervy chápu vždy když si přečtete tento vzkaz tak si mislíte, jestli ten Denis Cada neumí poslouchat chápu pane omlouvám se moc a slibuju že už toho nechám ty  kravin a budu dělat něco jiného než kraviny pane dejte mi šanci prosím moc. Chtěl bych to napravit děkuji.

tak ještě jednnou, moc se všem omlouvám moc slibuju že už nic neudělám děkuji hezky den/večer... 

11.2.2024 19:36

Omlouváš se pořád, slibuješ pořád, ale kraviny taky děláš pořád. Trest si odpykej celý a tentokrát to myslím zcela vážně.


Powered by LeoSight IFS
LT~22