LeoSight.cz

Vzťahy nadobudnuté vďaka RP

1 2



Sabina

Hráč

9
12.2.2024 11:37

Ahojte,

dlho som rozmýšľala nad tým, že by som chcela založiť diskusiu na niečo čo by ma reálne zaujímalo a nie len preto, aby bolo a chytila som slinku, tak píšem toto. Prišla som na to, že by ma celkom zaujímalo či ste vďaka RP nadobudli nejaké nové vzťahy/priateľstvá, volajte to ako chcete. Tiež by ma zaujímalo, či sa s tými ľuďmi stretávate pokiaľ to je u vás možné, poprípade sa podeľte o nejaké skvelé spoločné zážitky alebo o to, s kým ste mali šancu sa stretnúť.

12.2.2024 11:55

Pokud @Radekfil nedodělá školu, může určitě zkusit kariéru někde v kebabu, krájení mu jde na výbornou.


O @SedliX -ovo vlasteneckém úboru na průměrnou ústeckou zábavu snad ani nemluvě.


Ale když už zážitek, tak nutno zmínit zprvu skvělý plán okusit děčínskou klubovou kulturu s maestrem @magovec - obzvláště, když se v 11 večer rozhodnou vážení pánové @Kubby a @Wright přijet z Prahe do Ústí nad Labem. Zbytek večera si moc nepamatuju, nicméně pokud chcete poradit dobrý lék na kocovinu, doporučuji zažít podobný šok, jaký jsem zažil ráno já s vybitým vozidlem 160 km od svého rodiště.

PinkFloydCZ

Hráč

17
12.2.2024 19:09

Určitě, třeba @Adlonosram a spol přijeli až z (pro mě) dalekého Kolína, jen aby se se mnou setkali!

Charllie

Hráč

24
13.2.2024 00:20

Ono těchto vztahu a kamarádů si člověk na RP najde mnoho a s mnohými se setká ale mne osobně se podařilo se i na určitou dobu dát dohromady s hráčkou která byla až ze slovenska.. která právě zde hrála i občas sem zajde.

Satann

Hráč

22
13.2.2024 09:31, naposledy upraveno 13.2.2024 09:44 uživatelem Satann

Já a @Holysek,

poprvé jsme se potkali u ZZS RP a nakonec i osobně na púti. Z toho dne jsou fakt zajímavé zážitky.😅

Shade

Hráč

49
13.2.2024 11:48

Já upřímně díky Rp jsem se viděl se dvěma neandrtálci a tím je Magovec a Radek. Nechci je moc pingovat, abych je neotravoval, ale určitě si to tu budou číst. Pamatuju jen, že z toho máme bohužel jednu fotku a to je tak, kde jsem vyfocenej u značky. Bylo to super borci. Pak vlastně poprvé v životě jsem se sešel s Ratajem na Airsoftu a to byla vlastně moje první zkušenost s Airsoftem. Takže slova že Rp mi kazí život, protože nechodím ven je lež! Já díky Rp poznal lidi, kteří mě sice jednou ven vytáhli ale! Venku jsem byl.

13.2.2024 14:36, naposledy upraveno 22.2.2024 06:34 uživatelem Killer14

No tak já jsem měl šanci se IRL potkat s @Puding @magovec @Jackal @Lexikonn @Natka @Rezekvitek a dalšími (fugu, etc). 😊 A nelituju toho.🤩😁 

Co se týče fotek, tak s některými zmíněnými fotku bohužel nemám - jen s holkama. 😁

Dostal jsem od holek svolení hodit sem fotky i bez smajlíků na tvářích.😅 Well, na svůj face si smajlíka nedám, jelikož mě tu většina už zná, vzhledem k tomu, že asi před 2 lety tu došlo k nežádoucímu leaknutí mé fotografie s mou sestrou bez mého svolení. 🤷🏻‍♂️

V následující fotce jsem já s Pudi v Plzni, rok a něco zpátky.😊

A zde s Natkou v Praze před 3 měsíci.😊

Lexikonn

Hráč

78
13.2.2024 19:04

Díky LeoSight jsem potkal nespočet lidí a pár z nich jsem měl tu čest potkat irl.. s některými se potkávám i celkem pravidelně. A ten seznam je i celkem rozsáhlej.. Falleagle, rezekvitek, Jackal, Phobios, Holysek, Killer14, fugu, cosmmo, Rataj, magovec, Trnass, Dvorkiss, Smaylo, Kenny15 a pár dalších, na které jsem zapomněl xd

Takže jo, na LS jsem si pár známostí vytvořil.

13.2.2024 19:29, odstraněno 13.2.2024 19:36 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné (a absolutně zbytečné) vyjadřování
14.2.2024 14:46

Tak jsem se po pár dnech rozhodl, že taky přidám do diskuze.

Podobně jako Lexikonn jsem tady potkal hooooodně lidí osobně. Jsou tu lidi, které jsem viděl pouze jednou, jsou tu lidi, se kterými se bavím a vídám velice pravidelně. Zážitků i na to jedno potkání je nespočetně hodně, avšak zde okomentuji jednu mou skvělou "dovolenou" v Praze s SheFisKem. Jednalo se o hodně yolo rozhodnutí, který skončilo suprově! Strávili jsme spolu celé 4 dny v ulicích Prahy, především tedy v hospodách.

Komentovat přátelství s marekvoe asi nemá moc smysl, protože zde taky moc nepatří. Nás sblížily především časy školních lavic a studium. Klasické kamarádství už od školy, které pokračuje do teď. Samozřejmě i RP nám dopomohlo se trochu víc bavit.

Úplně první člověk, kterého jsem potkal díky RP byl Radekfil a tam to bylo hned po prvním minutách face to face jasné, že jsme oba na stejné vlně. Budou to 3 roky, co se bavíme a prožili jsme toho spolu taky hrozně moc. Spolu jsme začali, spolu jsme šli do HT a spolu jsme to dotáhli do AT, no není to románek?

Po nějaký době přišel ještě chlebyy, který tady už moc bohužel nehraje. Toho jsem našel hned na začátku jeho RP a tak trochu si ho vychoval. Taky vzniklo super přátelství a máme spolu dost dobrých zážitků mimo Skimo.

Pak je tu samozřejmě Rataj, kterého jsem taky párkrát viděl. Boj o život v zimě v lese byl sranda, díky!

Jako poslední samozřejmě zmínit Dzardyse a SedliXe. Všechno začalo v hospodě a vlastně i pokračuje přes hospody. S Dzardysem to tady táhneme už skoro rok v kuse na TS, skoro každý den. Co já bych bez něj dělal?

Suma sumárum, díky všem za společné zážitky. A třeba se ještě s někým potkám. ;)

 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~125