Tak já sem taky teda připíšu něco, no.
Úplně první člověk, se kterým jsem se ze skima viděl, tak byl @JazeX, byli jsme na motokárách s našema slečnama (dostal jsem pojeto, protože JazeX se strategicky nenajedl před závodem, takže měl výhodu ve váze. A taky proto vyhrál). //Ale kde koukám na dodatečné screeny, tak jsem pak další návštěvu vyhrál asi já! (Nevím, už si to nepamatuju. Ale zpětně mě to těší, hehe)
Postupem času jsem se párkrát viděl se @Zchovankyo, kam jsem jel dokonce jednou s @echi. Jo a byl tam i @Ressetth. Jednou to bylo dokonce na valentýna. Dostal jsem zjeba od slečny, že jsem na valentýna jel do Ústí, místo za ní. (Já ale druhej den musel do práce, fakt :( )-.. Zchovy pak s čerstvým řidičákem přijel do Prahy, kde poslal svoji ovečku s náma do výlohy a tak ji skoro kompletně zrušil. Zchovankyo odjel v odtahovce, já si zavolal taxíka. Ten taxík se vyboural stejně jako my. O 100 metrů vedle :|
Pak jsme společně se Zchovankyem navštívil @Havliii, kde jsem málem zrušil já svůj vůz, když jsme jeli na Ještěd, asi ve 4 ráno, nebo v kolik. Naštěstí to skončilo jen odřenýma plechama o svodidla, díky bohu.
Potom tady zas začal hrát JazeX, tak jsme začli dělat brikule, dokonce mi ten frajer přijel vlastnoručně vyměnit baterku (sice neúspěšně, ale snaha se cení!). Společných kebabů, drinků a dalšího bylo spousta, dokonce jsme spolu vyrazili na hory, nebo jsme společně stěhovali. Poslední dobou se to ale docela rozjíždí a oba bychom se měli trochu krotit, alespoň teda u těch drinků. (Poslední útrata v baru byla 8,5k za 3 lidi. To bylo hrozný.)
JazeX mě pak u koukání na Clash seznámil s @Wright a @Alfondra (jo Alfondro, označuje se @, ok), no mega frajeři to jsou, oba tři 😎. Všichni dostali samozřejmě rozdrceno v Tekkenu (přestože já to hrál předtím jen jednou, ale pořád to je o jedno více, než oni, hehe). No, bohužel JazeX na základě toho Tekkena odebral z knihovny a bůh-ví, jestli se ještě do tý knihovny vrátí. Tak mě pak Alfondra rozdrtil for fun v NHL a Fifě a ostatní taky ve Fifě. Nemám rád Fifu.
Bylo to fajn, jsem vděčný za to, že jsem tyhle lidi mohl potkat přesto, že se známe vlastně jen přes hru. Když si to tak zpětně pročítám, vlastně to je poměrně velká součást mého života. Díky, že byli a jste jeho součástí!
Tak já sem taky teda připíšu něco, no.
Úplně první člověk, se kterým jsem se ze skima viděl, tak byl [user:7], byli jsme na motokárách s našema slečnama (dostal jsem pojeto, protože JazeX se strategicky nenajedl před závodem, takže měl výhodu ve váze. A taky proto vyhrál). //Ale kde koukám na dodatečné screeny, tak jsem pak další návštěvu vyhrál asi já! (Nevím, už si to nepamatuju. Ale zpětně mě to těší, hehe)
Postupem času jsem se párkrát viděl se [user:744], kam jsem jel dokonce jednou s [user:9620]. Jo a byl tam i [user:3947]. Jednou to bylo dokonce na valentýna. Dostal jsem zjeba od slečny, že jsem na valentýna jel do Ústí, místo za ní. (Já ale druhej den musel do práce, fakt :( )-.. Zchovy pak s čerstvým řidičákem přijel do Prahy, kde poslal svoji ovečku s náma do výlohy a tak ji skoro kompletně zrušil. Zchovankyo odjel v odtahovce, já si zavolal taxíka. Ten taxík se vyboural stejně jako my. O 100 metrů vedle :|
Pak jsme společně se Zchovankyem navštívil [user:6007], kde jsem málem zrušil já svůj vůz, když jsme jeli na Ještěd, asi ve 4 ráno, nebo v kolik. Naštěstí to skončilo jen odřenýma plechama o svodidla, díky bohu.
Potom tady zas začal hrát JazeX, tak jsme začli dělat brikule, dokonce mi ten frajer přijel vlastnoručně vyměnit baterku (sice neúspěšně, ale snaha se cení!). Společných kebabů, drinků a dalšího bylo spousta, dokonce jsme spolu vyrazili na hory, nebo jsme společně stěhovali. Poslední dobou se to ale docela rozjíždí a oba bychom se měli trochu krotit, alespoň teda u těch drinků. (Poslední útrata v baru byla 8,5k za 3 lidi. To bylo hrozný.)
JazeX mě pak u koukání na Clash seznámil s [user:29] a [user:48] (jo Alfondro, označuje se @, ok), no mega frajeři to jsou, oba tři 😎. Všichni dostali samozřejmě rozdrceno v Tekkenu (přestože já to hrál předtím jen jednou, ale pořád to je o jedno více, než oni, hehe). No, bohužel JazeX na základě toho Tekkena odebral z knihovny a bůh-ví, jestli se ještě do tý knihovny vrátí. Tak mě pak Alfondra rozdrtil for fun v NHL a Fifě a ostatní taky ve Fifě. Nemám rád Fifu.
Bylo to fajn, jsem vděčný za to, že jsem tyhle lidi mohl potkat přesto, že se známe vlastně jen přes hru. Když si to tak zpětně pročítám, vlastně to je poměrně velká součást mého života. Díky, že byli a jste jeho součástí!