Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vzťahy nadobudnuté vďaka RP

1 2



Alfondra

Hráč

37
18.2.2024 22:54, naposledy upraveno 18.2.2024 22:58 uživatelem Alfondra

Já LeoSightu, popřídadě Skimu vděčím za docela zásadní věci v mém životě. 😁 Když jsem se v roce 2017 zaregistroval na LeoSight nemohl jsem čekat, že...

  • Díky SedliX a jeho systému vzdělávání tehdá ještě v LSES propadnu zdravotnictví a příští rok budu finišovat studium oboru Zdravotnické záchranářství.
  • Se osobně seznámím s Rataj a společně několikrát pokropíme les plastovými kuličkami v rámci airsofových sešlostí.
  • V rámci neoficiálního LeoSight srazu potkám na střeše obchodního centra Wright a teď spolu občas popijem v Rígráčích nebo kouknem na Clash.
  • Mě JazeX seznámí s Tekken tryhardem Zeintar (nemám tušení, jestli jsem označil správného člověka :D) a budeme spolu o půlnoci půl hodiny nafukovat matraci, abychom zjistili, že jsme opičáci a měli jsme povolený ventil.

No a nejlepší na konec.

  • V uplynulém roce se hodně sblížím s amatérským Fifa fotbalistou @JazeX a jeho nejhodnější slečnou, se kterými jsme i za tak krátkou dobu zažil dost srandy a doufám, že na to v aktuálním roce navážeme. A nechci flexit, ale při jedné večerní návštěvě kebabu jsem byl první u jedné z nejdůležitějších událostí v JazeXově životě.

Toť asi výčet nejzásadnějších věcí, které jsem si vybavil, když se řekne LeoSight. Vzpomínek a lidí je výrazně více, můj první screenshot ze Skima mi ukazuje datum 13.11.2015 a nelhal bych, kdybych řekl, že jsem na Skimu strávil část dětství.

Zeintar

Hráč

49
19.2.2024 18:05, naposledy upraveno 19.2.2024 18:09 uživatelem Zeintar

Tak já sem taky teda připíšu něco, no.

Úplně první člověk, se kterým jsem se ze skima viděl, tak byl @JazeX, byli jsme na motokárách s našema slečnama (dostal jsem pojeto, protože JazeX se strategicky nenajedl před závodem, takže měl výhodu ve váze. A taky proto vyhrál). //Ale kde koukám na dodatečné screeny, tak jsem pak další návštěvu vyhrál asi já! (Nevím, už si to nepamatuju. Ale zpětně mě to těší, hehe)

Spoiler

Postupem času jsem se párkrát viděl se @Zchovankyo, kam jsem jel dokonce jednou s @echi. Jo a byl tam i @Ressetth. Jednou to bylo dokonce na valentýna. Dostal jsem zjeba od slečny, že jsem na valentýna jel do Ústí, místo za ní. (Já ale druhej den musel do práce, fakt :( )-.. Zchovy pak s čerstvým řidičákem přijel do Prahy, kde poslal svoji ovečku s náma do výlohy a tak ji skoro kompletně zrušil. Zchovankyo odjel v odtahovce, já si zavolal taxíka. Ten taxík se vyboural stejně jako my. O 100 metrů vedle :|


Pak jsme společně se Zchovankyem navštívil @Havliii, kde jsem málem zrušil já svůj vůz, když jsme jeli na Ještěd, asi ve 4 ráno, nebo v kolik. Naštěstí to skončilo jen odřenýma plechama o svodidla, díky bohu. 

Spoiler

Potom tady zas začal hrát JazeX, tak jsme začli dělat brikule, dokonce mi ten frajer přijel vlastnoručně vyměnit baterku (sice neúspěšně, ale snaha se cení!). Společných kebabů, drinků a dalšího bylo spousta, dokonce jsme spolu vyrazili na hory, nebo jsme společně stěhovali. Poslední dobou se to ale docela rozjíždí a oba bychom se měli trochu krotit, alespoň teda u těch drinků. (Poslední útrata v baru byla 8,5k za 3 lidi. To bylo hrozný.)


JazeX mě pak u koukání na Clash seznámil s @Wright a @Alfondra (jo Alfondro, označuje se @, ok), no mega frajeři to jsou, oba tři 😎. Všichni dostali samozřejmě rozdrceno v Tekkenu (přestože já to hrál předtím jen jednou, ale pořád to je o jedno více, než oni, hehe). No, bohužel JazeX na základě toho Tekkena odebral z knihovny a bůh-ví, jestli se ještě do tý knihovny vrátí. Tak mě pak Alfondra rozdrtil for fun v NHL a Fifě a ostatní taky ve Fifě. Nemám rád Fifu. 


Bylo to fajn, jsem vděčný za to, že jsem tyhle lidi mohl potkat přesto, že se známe vlastně jen přes hru. Když si to tak zpětně pročítám, vlastně to je poměrně velká součást mého života. Díky, že byli a jste jeho součástí!

Kikin

Hráč

26
23.2.2024 08:55, naposledy upraveno 25.2.2024 00:33 uživatelem Kikin

Čauahoj.👋
Přidám se také do diskuze a něco zde přihodím. Díky Skimu jsem poznal pár lidí, ze kterých se posléze staly pro mě jedny z nejbližších osob a mám s nimi spoustu zážitků.

@baladaaa - Balada, člověk kterého jsem potkal na Skimu úplnou náhodou a nyní jsme jedni z bližších přátel. Dokonce bydlí i +- 30km ode mě. Je to hustý. Vždy když se to dalo, tak jsme si vzájemně pomohli, ať to stálo cokoliv. Je to fajn člověk. ✌

@HERBIE - Taky to už je nějakej pátek co se známe a máme spolu (zatím na Skimu a teď i ve Fortnitu) spousty zážitků. Brzo se za ním chystám a doufám že se budeme vídat nějak častěji. Je to dobrej kluk. 🔥

@Cepicka @kendi - Neskuteční feláci a dobří kamarádi do života. Též jsem na ně narazil náhodou, nelituju toho že jsem se s nimi začal bavit a poznal je.
Čepička, mega frajer - ze Skima se s ním asi znám nejdéle z těch, které tu zmiňuji.
Kendie je taky strašnej zabiják, na discordu mě sice občas pije krev, ale v realitě je to dobrej kámoš.

Co se týká Čepky, Nika a Kendiho - tak jsme se konečně sešly, s Nikem po druhý, s Kendiem se vídám často protože žijeme ve stejným městě a s Čepkou po prvý. Udělali jsme si spoustu zážitků, na který budu rád vzpomínat. Jeden tu vypíchnu..třeba jak Kendie neumí lézt z postele a proto raději padá. 😄

 Doufám že třeba ještě někoho skrze Leosight budu mít možnost potkat osobně a pokecat.

Přeji hezký den všem a čekám na příspěvky od dalších. Zajímají mě další zkušenosti dalších uživatelů. ✌
A ještě jednou díky Leosightu obecně za to, že existuje. Nebýt něj, nezažiju spoustu fajn zážitků. 💚

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~46

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024