Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban - Dzardys


DarkTime

Hráč

2
14.2.2024 21:55, naposledy upraveno 14.2.2024 21:58 uživatelem DarkTime

Dobrý den, Chtěl bych se s vámi otevřeně podělit o své upřímné lítosti za porušování pravidel na portálu Leosight. Opravdu lituji, že jsem opakovaně porušoval pravidla, i když jsem měl mnoho příležitostí k nápravě. Teď jsem si ale konečně uvědomil vážnost svých chyb a plně si uvědomuji důležitost správného chování. Chci vám dát jasně najevo, že se změnil a že jsem připraven napravit své chyby. Byl jsem hloupý a nezodpovědný, a to mě mrzí. Nyní jsem však dospělý a chápu, že mám odpovědnost za své jednání. Pochopil jsem, že porušování pravidel negativně ovlivňuje ostatní hráče a narušuje pozitivní prostředí komunity. Chci se vrátit na portál Leosight a přispět k vytvoření zdravého a přátelského prostředí. Prosím, dejte mi šanci ukázat, že jsem se změnil. Jsem připraven přijmout veškeré sankce, které považujete za vhodné. Rozumím, že jsem si svým jednáním zasloužil potrestání, a jsem ochoten se s tím vyrovnat. Věřím, že jsem se poučil a že se můžu vrátit na portál Leosight jako lepší a zodpovědnější člen... Rozumím, že jsem si svým jednáním zasloužil potrestání, a jsem ochoten se s tím vyrovnat. Věřím, že jsem se poučil a že se můžu vrátit na portál Leosight jako lepší a zodpovědnější člen. Mám velkou vášeň pro hraní her a chci ji sdílet s ostatními hráči na Leosight. Rád bych se zapojil do komunitních aktivit, jako jsou turnaje, soutěže a diskuse. Chci být součástí pozitivního prostředí, kde se hráči podporují a vzájemně respektují. Děkuji vám za váš čas a posouzení mé žádosti. Doufám, že mi dáte druhou šanci a že budu moci opět hrát na portálu Leosight. Jsem připraven přijmout veškeré podmínky a prokázat, že jsem se změnil. Těším se na možnost vrátit se do komunity a přispět svými schopnostmi a zkušenostmi. A byl bych rád, kdyby jste brali v potaz i to, že ten ban mám téměř rok nebo možná i víc než rok

@Dzardys

 

F3nixar

Hráč

22
14.2.2024 23:31

Ahojky,

Jackale! Dýchej, udělám tu práci za tebe!

 

Didli dum, didli dam 

Heeeej rup 

 

Fénix out

15.2.2024 00:02

A já bych upřímně doufal, že když už přijdeš po takové době, tak si s tím dáš vlastní práci. Ale už to prosím nezkoušej opravdu vůbec.


Powered by LeoSight IFS
LT~34