Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unbanik


Nixoqq

Hráč

15
16.2.2024 22:49

Žádost o unban - @Puding



 

Ták.. Jak začít.. Už je to nějákou dobu co sem obdržel na Skimu ban.. Samozřejmě nejdu tu vypisovat o tom jak jsem nevinný a že jsem nic neudělal. Jen... Chybí mi skimo už nějákou dobu si vyčítam to co jsem udělal a je mi to líto, a moc se omlouvám za nadávky, urážky které padli. Nemám co celé dny dělat skimo byla moje náplň dne bavilo mě zde hrát a určitě by mě to bavilo i teď i když mi Puding napsala že už zkrácení nedostanu tak... To chci zkusit znova vím že jsem udělal dóst velkou chybu a fakt mě to mrzí.. Nevím co do mě vjelo.. Všem se omlouvám byla to velká chyba.. Nebudu tu fakt psát o tom jak jsem nic neudělal vím že jsem udělal a mrzí mě to dost. 

Teď co se stalo:
Jednoho dne jsem se ic rozešel s jedním člověkem. Nějáko jsem to neřešil ale tak ic jsem musel erpit nějaké emoce.. Tak jsem si chvíli poležel doma switchl na druhý char že jdeme s kámošem ic pokecat a něco poerpit. Po chvíli jsme projeli okolo ems kde byl ten člověk erpil něco s nějakou ženou a kámoš si ho všiml a měl s ním ic nějaký nevyřešený problém tak se mě nezptal zda ho nejdeme unést. Samozřejmě jsem se nudil takže jsem mu půjčil pdw vyrobil jsem zásboník já měl glocka. Hledali sme je každopádně kámoš měl jeho číslo domluvili sme si sraz před bankou v LS šli kousek od ní vytáhl jsem na něj glock a on na motorce odjel tak jsem nasedl ke kámošovi jeli jsme po nich celou dobu nás pronáseldovalo BMW tak jsem se pakrát otočili pořád jel za námi vlezli sme jim do garáže po té oni vlezli do ní jeden vystoupil ale portlo je to ven tak sme vyjeli ven oni nás začali kropit a rámovat mě narámovalo evo odletěl jsem trochu dál erpil jsem inj mezitím co kámoš střílel po chvilce jsem se zvedl najelo tam pár aut někoho jsem zabil došel mi zásobník začala jsem pomalu utíkat lehl do nějaké uličky u banky v LS po 15 minutách jsem leftl servr a dozvědl jsem že jsem dostal ban. Pak mi přišla na dc pmka od někoho koho jsem kropil kde znělo "

Nevyplácí se bejt krysa Nixo.
 
Tohle si zkoušej na RZtkách"
"Fakt kámo..

Bobek

Hráč

9
16.2.2024 23:00

Konečně Nixo. 👍

Puding udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování.

Metr0

Hráč

13
17.2.2024 12:24

Opravdu nevím kde je nadbytečné vyjadřování... Jen poukázal na to že to sepsal sám. Zde je důkaz že Skimo AT je plný opic co mají hlavu jak nafukovací balón🙎🏿.

Phobios udělil za tento příspěvek varování: Urážky člena AT, nadbytečné vyjadřování k žádostem o unban
20.2.2024 14:17

Tohle je moje odpověď u tvojí poslední žádosti. Tudíž zamítám.
Opice out.


Powered by LeoSight IFS
LT~58