Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


gadze

Hráč

4
17.2.2024 20:41
Dostal jsem permanentní ban od Dzardyse, a rád bych si zažádal o unban. Předpokládám, že to bylo za včerejší akci v Black Canary s policií atd. Osobně si myslím, že to na permu vážně není, možná ani ne na ban, při nejhorším na třeba ban na den. Důvody Dzardyse mi úplně nesedí, jelikož DM jsem vážně nedělal a TrashRP nevím, co úplně myslím, jelikož jako vše sem RPil normálně a potom TrashRP, to si taky nejsem jistý, co myslím, ale asi bych to pochopil. Budu rád za nějaké vysvětlení a nejlépe unban, nebo alespoň zkrácení banu, rád bych si ještě někdy zahrál
 
 
 
 
 
 
17.2.2024 20:53

Ahoj,

takže začneme tvými skvostnými postavami, zejména vyzdvihneme Jirku McChickena a Jirku Kola, pakliže jsi svědomitý RP hráč, tak ti určitě vyvstane v hlavě, že taková jména signifikují low-effort RP. Přihlédnu-li na Jirku McChickena, neviděl jsem nikdy žádné přínosné RP, semtam nějaké tancování u tyče v Bellevillu s clown skinem, semtam nějaké vykládání nesmyslů do IC. Společně s postavou Jirka Kolo, která šla včera bez jakéhokoli důvodu narušovat social RP hráčů, byť neměla sebemenší důvod naznačovat nějaké bombové útoky.

Prostě na sebe jen potřebuješ shrnout co nejvíc pozornosti. No a když tohle děláš za postavy, jejichž nahraté hodiny dohromady znamenají nějakou větší část toho, kolik jsi toho na Skimu nahrál vůbec:

tak už to značí, že asi nejsi člověk, který by pro Skimo měl být čímkoliv přínosným. Oháníš se tím, že jsi nikoho neDMkoval, přesto během toho, co jsi byl zavřen v cele, jsi nám triggnul Anti-DM systém, na tom místě máš mimochodem NPC, se kterým se dá vhodně RPit. Neviděl jsem od tebe nic.

Pokud si chceš zahrát, určitě, ale už ne zde, Skimo není prostorem pro někoho, kdo ostatním hodlá kazit RP na základě toho, že sám není schopen tvořit nebo se přímo účastnit tvorby jakékoli formy smysluplného a zábavného RP. Od hráčů zde očekáváme úroveň, s ohledem na tvou více než dvouletou historii jsem více než dost přesvědčen o tom, že tu úroveň nemáš, a neumožním ti další vstup na Skimo.


Powered by LeoSight IFS
LT~40