Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Bobek

Hráč

9
18.2.2024 14:01, naposledy upraveno 18.2.2024 14:02 uživatelem Bobek

Zdravím, dnes jsem dostal ban za mixing, za to že jsem IC napsal do zprávy ˇˇJaké moduly má vaše firma ?ˇˇ Myslím si že když napíšu IC slovo moduly že to není hned mixing... Když si třeba na internetu vyhledáte moduly firmy tak vám to vyhledá na co se firma zaměřuje nebo že někdo prodává moduly pro firmy aby lépe fungovali. Takže si nemyslím že je toto mixing. Ano sice slovo modul/y se hodně pojí IC a OOC ale podle mě za toto by se ban neměl dávat. Ban jsem dostal od @Dzardys

Tady je kdyžtak link na moduly: https://www.twist-erp.cz/moduly-erp-systemu

Spoiler

Jackal

VIP

46
18.2.2024 14:24, naposledy upraveno 18.2.2024 14:26 uživatelem Jackal

Když už tvůj kamarád Nixo zvládá plně ovládat ChatGPT a nechává si tím vygenerovat žádosti o unban, tak by ses místo nadbytečného vyjadřování ve formě "Konečně to není přes ChatGPT Nixo!!!!" mohl taky trochu vzdělávat, smířit se s modernizací technologií a třeba se toho AIčka zeptat, co ty "moduly" na zmíněných stránkách znamenají.
Ale že jsi to ty, tak ti to povím. Všechny stránky, které ti to vyhodí, jsou softwary pro ředitele velkých společností, aby jim ulehčily spravování dané firmy, zmíněně "moduly" pak znamenají jakési funkce toho softwaru, tj. na co ten software bude zaměřen. 
Tady můžeš třeba vidět, co znamená "modul zásobování". Jak můžeme vidět v popisku, tento modul nám dá přístup k SW, který nám dovolí vytvářet tabulky našich produktů, abychom je všechny měly hezky přehledně pohromadě, vážně to není synonymum k delivery modulu na Skimu a dokonce to ani nemá nic společného se zaměřením firmy, jak ty uvádíš (to jsi spíš našel model, ne modul).

Summa summarum se tu oháníš něčím, co by se dalo nazvat jako argumentační faul, tvé moduly nemají s moduly tak, jak jsi to ty zamýšlel, nic společného a je to stejný nesmysl, jako se ohánět tím, že slovo "frakce" také existuje, tak to není mixing...i přesto, že ty slova mají odlišné významy a jejich významy si nejsou ani podobné.

 

Spoiler

Bobek

Hráč

9
18.2.2024 14:36, naposledy upraveno 18.2.2024 14:48 uživatelem Bobek

Takže zaprvé bych řekl že docela nadbytečné vyjadřování nikdo se na tvůj názor neptal...

Nechápu proč naražíš že jsem pětileté děcko ale nevadí toto nebudu řešit.

Řekl bych že to tu píšeš uplně zbytečně, taky jsem na tebe nenarážel ale tak co už. Nevím jestli jsi Džardysuv poskok nebo co... Něchápem no. 

Nevím proč se vyjadřuješ k věci která se tě netýká + do toho ještě přidáváš Nixa který s tím také nic nemá dělat :).

 

@Jackal

 

Metr0

Hráč

13
18.2.2024 14:42

Jackake.... Ty jsi úplně vyjebanej. Nedokážeš se smířit s tím že si někdo napsal normální žádost o unban. Jsi černoch.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné, vulgární a zbytečné vyjadřování
18.2.2024 14:58

Ahoj, skutečně se tu nebavíme o žádných modulech k softwaru, ale o modulech coby předmětech podnikání.

@Metr0 uvidím od tebe ještě jeden podobný komentář a začnu jednat o udělení globálního banu.


Powered by LeoSight IFS
LT~57