Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za Alt2alt na 100 dnu od Puding


hanz123lol

Hráč

8
18.2.2024 19:56, naposledy upraveno 20.2.2024 07:44 uživatelem hanz123lol

Zdravím. Dne 3.1. jsem dostal ban na 100 dnů za Alt2Alt. Bylo to (dalo by se říct) závažnějši Alt2Alt za které jsem klidně mohl dostat i permu, ale naštěstí jsem nedostal a jsem za to rád a ještě za to děkuju, že mi nebyla udělena. Holt za tu dobu jsem se ponaučil a uvědomil co hrozného jsem udělal, a už bych v tom nikdy nepokračoval. Nemá to vůbec smysl obcházet systém a chtěl bych pokojně hrát. Když to tak řeknu, tak za tu dobu co mám ban, tak už mi začalo chybět Skimo a proto bych se chtěl omluvit za to co jsem udělal a přísahám, že to co jsem udělal, tak jsem udělal naposled. Chtěl bych dostat unban a nebo aspoň zkrácení banu. 
                                                                            Všem děkuji za přečtení a přeji všem hezký zbytek dne. 
                                                                                                                                                                @Puding

20.2.2024 14:09

Ahoj, ban vás dostalo v ten den hodně. A myslím si, že pokud bych dala zkrácení tobě tak to budou chtít i ostatní. Taky si myslím, že si zasloužíte trest odpykat celý. Tudíž zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~23