Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

vyvraceni meho metagamingu metabaitingu a mixingu, Sovietdog / Žádost o Unban


jan38

Hráč

41
19.2.2024 07:07, naposledy upraveno 19.2.2024 07:11 uživatelem jan38

Ahoj @SovietDog

 

Opět tě zdravím, prošel jsem si soukromé zprávy s Marokem a s Peaxxem, jsem si 100% jist že jsem nemetoval. Ale jiný človek by potrvdil že jo, dokážu vyvrátit tvoje důkazy co jsi od někoho dostal že jsou metagaming metabaiting a mixing.

Kam chceš zaslat moje vyvrácení bud ho pošlu zde ale nechci tu zveřejnovat soukrome zpravy cele MTA komunite, nebo založit tiket nebo lehčí cestou tobě na DS.

A ano žádám bud o zrušení banu nebo o jeho skrácení
Totéž žádám o zrušení Banu Maroka

 

Děkuji ti za odpověd

Jan38

Woozie

Hráč

29
19.2.2024 09:00

Zasloužil by si šanci na zkrácení trestu, neboť to je nenahraditelným člen téhle komunity . Honzík nám přispívá nejen svou častou aktivitou ,ale dokonce pomáhá ostatním hráčům , například mě pomohl hodně a pomáhá do teď . Bez něj je RP ochuzeným o skvělého hráče .Nechápu proč Honzu stále stihate. Pricházíte tak o věrného hráče . To je jak u kgb, která měla velkou moc v potlačování nevinných lidí. Podle mě je to to samé jak se ostatní chovají k Honzovi. Nejmenovaný admin by to měl řešit férové a spravedlivě q jednání by nemělo být ovlivněné osobníma predsudkama.jak praví Bible v Matoušovi 7:1: "Nesuďte, abyste nebyli souzeni."  😠 

S pozdravem Woozie

 

Hwery

Hráč

22
19.2.2024 11:40

Ahoj, nevím jak Honzu znáš dobře no pomáhá, každý pomáhá komunitě jeho aktivita je asi velká ale nevím jestli je jakoby jeden z těch nejdůležitějších hráčů a asi když máme stejný názor na Honzu tak je asi na tom něco ne?

Já ho znám jak ho já znám mě se ukázal asi v jiném úhlu.

Hwery

19.2.2024 12:28, naposledy upraveno 20.2.2024 01:34 uživatelem SovietDog

Jestliže to nechceš posílat sem tak to budu respektovat a poprosím o to aby jsi mi to poslal do PMs na discordu.

 

Edit: Z důkazu jenž jsi mi poslal vyplívá jenom jedna věc a to že se další uživatel dopustil stejného porušení, a tak bude potrestán. Dále nic jsi nevyvrátil, takže to celé zůstává bez změny. Ban ti zůstává, žádost zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~80